Як виглядає зять Ольги Сумської, заради якого її дочка Тоня зрадила Україну: росіянин з м’язами і кредитами

Як виглядає єдиний зять знаменитої української телеведучої Ольги Сумської, чия донька Тоня Паперна вже декілька років проживає в російській федерації.

Знаменита українська акторка Ольга Сумська декілька років тому видала заміж свою старшу доньку Антоніну Паперну. Дівчина, яка продовжує справу своєї династії, зв’язала своє життя з російським колегою Володимиром Ягличем.

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна з росії показала українцям, як ставиться до них
Як виглядає зять Ольги Сумської

Зіркове подружжя дало життя двом маленьким дітям, а минулого року перебралося до елітного маєтку у люксовому жилому масиві, де сусідами акторів будуть знаменитості різного пошиву. Подейкують, що у родини не було достатньо грошей для придбання ділянки та ремонту, тому пара взяла будинок в іпотеку.

Як виглядає зять Ольги Сумської

Коли розпочалася війна в Україні перед Тонею виникла дилема: підтримати свою Батьківщину, захищати право на життя та мирне небо над головою або поставити власні інтереси вище усього перерахованого. Молода акторка спочатку ходила по краю: її матінка всіляко намагалася вигородити її та пояснити аудиторії, Что у Паперної просто немає виходу.

Та коли підписники пояснили акторці, що Тоня може просто покинути територію російської федерації, щоб нічого не боятися, аргументів, окрім як “там все непросто” не знайшлося. Вочевидь, Володимир Яглич не підтримував ідею покидати москву.

Як виглядає зять Ольги Сумської

Варто відзначити, що Тоня ні слова не сказала у свій захист, і ба більше, просто обмежила доступ усім українцям до своєї особистої сторінки в соціальній мережі Instagram, взявши приклад з зірок-путіністів.

Ігор Кондратюк, почувши історію про те, як Ольга Сумська усіма силами намагається залагодити конфлікт між аудиторією та донькою, заявив, що та не може нічого зробити, окрім як припинити спілкуватися з рідною донькою.

Схожі статті