Після втечі з України 43-річна Маша Єфросініна зізналася, що вимушена мити унітази: “Це велика помилка”

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна вперше розповіла про те, як їй жилося за кордоном після евакуації з України. Чому телеведуча мила унітази?

Знаменита українська телеведуча Маша Єфросиніна, напевно, ніколи і не гадала, що колись доведеться покинути своє щасливе та успішне життя в Україні та евакуюватися до Європи, де про неї ніхто і не знає. Втім, війна вносить нові реалії у наше життя. Зірка дісталася безпечного місця разом зі своїми дітьми і у новому випуску програми “Дорослі дівчата” вперше розповіла, через що їй довелося пройти разом зі спадкоємцями.

Маша Єфросініна зізналася, що вимушена мити унітази

Маша Єфросиніна з чоловіком на двома дітьми
Маша Єфросініна зізналася, що вимушена мити унітази

Здебільшого мова йшла про те, що неймовірно важко звикнути до маленького приміщення, де родина має жити разом. Першою здалася старша донька Марії Нана, яка заявила, що їй необхідний простір. У родині з’явилося нове правило — прогулянка на декілька годин, поки інші залишаються вдома.

Також зірка дала пораду усім мамам. Вона вважає, що необхідно змушувати дітей виконувати домашню роботу і не жаліти їх в цьому плані, щоби потім спадкоємці могли без проблем себе обслуговувати, щоб там не було. Власне, мова пішла за унітази і Маша зізналася, що вони розподілили обов’язки таким чином, що кожен миє свій унітаз.

“Я раджу кожній мамі, яка сьогодні тільки виховує своїх дітей. Якщо ви раптом до цього вважали, що дітей не треба навантажувати нічим, це велика помилка. Навантажуйте! Нехай вчаться самі себе обслуговувати. Нехай самі собі готують, самі перуть речі. Вони в мене самі за собою прибирають, за собакою. Я все їм кажу робити. І я так вдячна у цьому відношенні своєму дитинству, що мене змушували все робити. Я, звісно, дітей в усе це не присвячувала, у мирному житті. І я не могла доторкнутися до миття унітазів. Прямо не могла. Тепер, коли ми в’їхали вони були жахливі, тепер я мию унітази. І Нана миє. Я так і сказала: “Твій унітаз на тобі, а мій, так і бути, на мені”, — поділилася зірка.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.