З’ясувалося, що в Андрія Данилка є двоє рідних дітей: “Старшого сина він назвав на честь діда”

До рук журналістів потрапила інформація про те, що у знаменитого українського виконавця Андрія Данилка є двоє синів. Чи правда це, дізнайтеся в нашій статті.

Відомий український виконавець Андрій Данилко усе своє життя був холостяком. Принаймні таким він себе представляв аудиторії та пресі. Про нього ходили вельми різні чутки. Хтось наголошував на тому, що артист має нетрадиційну орієнтацію, хтось був впевнений, що насправді співак ховає свою справжню родину. Так чи інакше, але досі ні журналістам, не фанатам не вдалося встановити істину.

З’ясувалося, що в Андрія Данилка є двоє рідних дітей

Як виглядають усі жінки Андрія Данилко
З’ясувалося, що в Андрія Данилка є двоє рідних дітей

Однак, 10 років тому журналісти приїхали до села Клименки, де проживала матір музиканта. Вони завітали у різні будинки та порозпитували сусідів Світлани Волклвої  щодо імовірних спадкоємців Андрія Данилка. І  результат вийшов приголомшливим. Певна частина односельчан зірки запевняли, що в нього є двоє синів.

“Старшого сина він назвав на честь діда по маминій лінії, а молодшого — як свого батька. Він так завжди хотів”, — кажуть в оточенні співака.

Інші ж були впевнені, що в житті не чули про синів Івана та Михайла. Однак імовірність того, що спадкоємці у Андрія все ж таки є, не відхиляють.

“Чула, в Данилка справді є діти, одненьке точно. Але він їх до матері не привозить, все більше до старшої сестри Галини в Полтаву”

А хтось прямо відповідав, що усе це плітки та брехня, адже хлопчиків вони в житті не бачили.

Як сьогодні виглядає будинок Андрія Данилка в центрі столиці
З’ясувалося, що в Андрія Данилка є двоє рідних дітей

Варто відзначити, що раніше дуже часто у мережі з’являлася інформація, що насправді Андрій Данилко одружений, але ретельно приховує правду про своє сімейне життя від публіки. Тим не менш, артист досі дотримується офіційної версії — неодружений, дітей немає, а стосунки будувати не виходить.

Схожі статті