Одна донька вже влаштована: за кого Камалія та Захур прийняли рішення видати заміж їхню спадкоємицю

Знаменита українська співачка Камалія та її чоловік Мохаммад Захур багато років тому видали заміж першу спадкоємицю. Хто ж увійшов у пакистанську родину?

Мало хто знає, але на момент знайомства відомої української співачки Камалії та її майбутнього чоловіка, британо-пакистанського бізнесмена Мохаммада Захура, у чоловіка вже було двоє дітей.

Камалія та її чоловік-мільярдер Захур видали заміж дочку
За кого Камалія та Захур прийняли рішення видати заміж їхню спадкоємицю

Таня і Арман досягли вельми зрілого віку, щоб розуміти, що відбувається в їхній родині. І поки співачка успішно будувала стосунки з пасинком, такого ж тріумфу з падчеркою не досягла. За невідомих причин жінки не зійшлися. Можливо, зіграла роль різниця у віці, яка становила всього близько 4 років.

За кого Камалія та Захур прийняли рішення видати заміж їхню спадкоємицю

Таня залишилася жити у Великобританії і обрала непублічний образ життя. Саме тому преса тривалий час не могла знайти жодної інформації стосовно неї.

Спадкоємиця Захурів відкрила свою клініку естетичної медицини і успішно керує бізнесом. Клієнти у Тані заможні та відомі. Також відомо, що жінка не самотня. Точно невідомо коли, але Мохаммад Захур та Камалія видали заміж дівчину. Її обранцем став чорноволосий красень, який вочевидь трохи старший за обраницю. Імовірно, що він мусульманин, адже згідно Ісламу, дівчина не може вийти заміж за іновірця.

За кого Камалія та Захур прийняли рішення видати заміж їхню спадкоємицю

Нагадуємо, що Камалія та Мохаммад Захур виховують двох спільних доньок-двійнят Арабеллу та Мірабеллу. Дівчата активно займаються спортом, гімнастикою, ростуть комунікабельними і вродливими дівчатами. І поки зіркова мама намагається бути з ними суворою та привчати до дисципліни, батько балує їх в робить все можливе, аби прикрасити життя спадкоємець. Зараз родина проживає в будинку Тані в Лондоні.

Схожі статті