Не стримав себе: Михайло Поплавський на очах у людей припав до білявки, яка вища за нього на голову

Знаменитий український музикант та співаючий ректор Михайло Поплавський не стримав себе та дозволив зайвого під час випускного. Усі деталі в статті.

Відомий український виконавець та співаючий ректор Михайло Поплавський прославився своєю любов’ю до юних жінок та студенток. Далеко не першої молодості виконавець знімає у своїх музичних відеороботах лише красунь, які затримують на собі увагу та погляд аудиторії. До цього слухачі артиста звикли і лише жартують на цей рахунок.

Михайло Поплавський зі студентками
Михайло Поплавський на очах у людей припав до білявки

Михайло Поплавський на очах у людей припав до білявки

І хоча Поплавський відрізняється особливою любов’ю до своїх студенток, зазвичай він не дозволяє собі зайвого. Однак, нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram чергову фотографію з випускного, який стався у студентів Інституту культури днями.

Михайло Поплавський на очах у людей припав до білявки

У кадрі він постав поруч зі студентами, і не стримавшись, припав до високої світловолосої красуні. Дівчині довелося зігнути ноги в колінах та трошки пригнутися, щоб бути на одному рівні з ректором. Однак різниця у їхньому зрості все одно кидається в очі.

Варто відзначити, що інший студент, який стояв зліва від ректора, такої уваги не отримав, і міг на неї не розраховувати.

Нагадуємо, що Михайло Поплавський був одружений безліч разів, і виховав єдиного сина Олександра, який на даний момент одружений та ростить онука співаючого ректора. Хлопчик вже безліч разів з’являвся у кліпах зіркового дідуся, а мати дитини також охоче будує музичну кар’єру.

Втім, Михайло Поплавський заявив, що ніяк не допомагає невістці, не виступає спонсором, і єдине, що може їй запропонувати — це порада. Поки що у красуні не виходить прославитися, але все ще попереду.

Схожі статті