Вся правда про вагітну Наталію Могилевську: екс-коханий зірки розповів правду, куди поділася її перша дитина

Наталія Могилевська популярна зірка, яка понад усе хоче завести родину і стати мамою. Втім, у мережі спливла інформація про те, що шанс народити немовля співачка втратила.

Особисте життя Наталії Могилевської цікавило її прихильників з самого початку роботи на сцені цієї співачки. Яскрава та харизматична зірка причаровувала всіх з першого погляду і ноти.

Вся правда про вагітну Наталію Могилевську

Артистка була 2 рази заміжньою і завжди мала купу прихильників. До свого першого шлюбу з Дмитром Чалим, вона мала стосунки з продюсером Олександром Ягольником. Через роки після розриву, він вирішив оприлюднити вельми особисту історію знаменитості.

Вся правда про вагітну Наталію Могилевську

На всю країну, на своїй сторінці Facebook чоловік розповів, що його кохана у 1990-х позбулася ненародженої дитини. За словами чоловіка, для нього вибір Наталії, який вона зробила не у бік народження малюка, став дуже болючим. Проте, екс-обранець Могилевської, також побажав їй вдало завагітніти та здійснити мрію про спокійне щасливе життя.

Як відреагувала Наталія Могилевська на сповідь колишнього?

Ситуація, в якій опинилася співачка виявилася дуже непростою для Наталії, яка має гарну репутацію, відсутність великих скандалів. Артистка не стала розмінюватися на нові подробиці, виправдання чи нові сюжети даної історії. Могилевська поставилася до цього виклику, як справжня прогресивна європейська зірка.

Знаменитість вирішила подати до суду за наклеп на себе. Пригрозила вищою інстанцією не лише Олександру, а й всім інформаційним ресурсам, які вважали за потрібне описати особисте життя зірки.

Нагадаємо, що все ж таки досвід материнства у Наталії був, адже у шлюбі з другим чоловіком, вона виховувала доньок обранця. Дівчата дуже полюбили мачуху.

Схожі статті