Куди втік Олег Винник? Харчишин видав секрет повелителя вовчиць, якого назвав продажним: “Живий та здоровий”

Знаменитий український музикант Валерій Харчишин прокоментував можливу втечу свого колеги Олега Винника у новому інтерв'ю. Усі деталі в статті.

З початку повномасштабної війни в Україні фанати повелителя вовчиць далеко не одразу помітили, що знаменитість не збирається брати активну участь у подіях, і взагалі повністю зник з інформаційного простору.

І хоча артист заявив, що знаходиться на території України, шанувальники усе менше йому довіряють.

Валерій Харчишин розповів, де знаходиться Олег Винник

Одночасно з плітками про те, що зірка знаходиться за кордоном і ховається в Німеччині, де в нього є квартира та студія звукозапису, почали подеякувати, нібито насправді у нього серйозні проблеми зі здоров’ям.

Олег Винник ошелешив своїх вовчиць заявою
Валерій Харчишин розповів, де знаходиться Олег Винник

Мовляв, ось чому головний вовк країни не виходить на зв’язок. Варто відмітити, що цю версію підтримала і його подруга та колега Ольга Полякова. Натомість інші знаменитості запевняють, Олега вже давно немає в Україні.

Нещодавно лідер гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин дав ексклюзивне інтерв’ю на телеканалі ICTV, в якому також заговорив про повелителя вовчиць. Співак не може стверджувати, що Олег дійсно покинув Україну, але сумнівається у чесності музиканта.

Ба більше, Валерій підкреслив, що зазвичай зірки продажні, адже так чи інакше, але заробляють гроші на своїх творчості та голосі.

“Усім героями не можна бути. Я розумію людський страх. Не всі люди розумні… Я не знаю де знаходиться Олег Винник. Сподіваюся, що він живий та здоровий, але це дивно”

Також артист пригадав, що в Олега велика частина репертуару складають російські пісні. Валерій має вже впевнений, що повелитель вовчиць від своїх композицій не відмовиться.

В свою чергу виконавець Леньо прямо заявив, що Олег Винник не в Україні, і його шанси повернутися в шоу-бізнес тануть на очах.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.