Переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний відростив собі бороду і став копією Макса Тарапати (ФОТО)

Переможець популярного романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Андрій Задворний вперше показав, наскільки схожий на Максима Тарапату з бородою.

Після закінчення зйомок романтичного шоу Андрій Задворний та Макс Тарапата не тільки продовжують дружити, але і живуть публічним життям. Обидва активно ведуть особисті мікроблоги, в яких діляться новинами, історіями та певними змінами.

Як склалося життя переможця Холостячки-2 Андрія Задворного
Андрій Задворний відростив собі бороду і став копією Макса Тарапати

Наприклад, Андрій після початку повномасштабної війни в Україні повністю перейшов на українську, а також почав відрощувати собі бороду. Він пообіцяв аудиторії, що поголиться лише тоді, коли Україна переможе.

Андрій Задворний відростив собі бороду і став копією Макса Тарапати

Нещодавно він повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, що самотужки вже не може впоратися з рослинністю на обличчі, тому вимушений звертатися до майстрів, які приводять його до порядку. Потім вже він показав підписникам, як виглядає з підстриженою бородою.

Користувачі мережі одразу ж почали писати чоловіку в особисті повідомлення про те, що він став дуже схожим на свого колишнього конкурента Максима Тарапату. І варто відзначити, що вони мають рацію, адже чоловіки дійсно почали походити одне на одного.

Андрій Задворний відростив собі бороду і став копією Макса Тарапати

Нагадуємо, що після півтора місяців стосунків Андрій та Злата розійшлися. Ініціатором розриву став саме бізнесмен, який раптово зрозумів, що більше не кохає співачку. Згодом стало відомо, що чоловік взагалі не йшов на проект шукати кохання, а відкрито говорив про свою мету пропіаритися. У цьому він не знаходить нічого осудливого.

Андрій впевнений, що кожен учасник, хоча б частково, але сподівався на піар і це не робить його гіршим за інших. Однак, Злату ця новина буквально розбила. Тим не менш, екс-учаснику було неймовірно соромно, коли він побачив на записі свої слова.

Схожі статті