Джамалі не вдалося приховати правду: у мережі повідомили про участь зірки у польському телешоу. Деталі

Джамала не змогла зберегти секрет: співачку запідозрили у переїзді до Польщі. Чи дійсно збирається артистка перебратися до сусідньої держави? Дізнайтеся у матеріалі.

На одному з телеграм-каналів з’явилася неофіційна інформація, що українська співачка та переможниця “Евробачення-2016” можливо стане однією з учасниць польського проєкту “Танці з зірками”, 13 сезон.

Джамала з синами
У мережі повідомили про участь Джамали у польському телешоу

Вперше ця новина з’явилася на польському порталі Wirtualne media із посиланням на неофіційні джерела. Видання зазначило:

“Участь Джамали можна інтерпретувати, як пошану українській громаді в Польщі, особливо після початку війни в Україні. Сама Джамала виїхала з рідної країни після російської агресії спочатку до Румунії, а згодом до Туреччини”

Також цікаво, що за всю історію існування польського танцювального шоу, танцюристи, котрі будуть виступати перед журі та публікою, стане одностатева пара.
Один з учасників брав участь у польському реаліті-шоу “Прекрасний принц”, герої якого були лише представники чоловічої статі. Тож Джамала поїде не тільки демонструвати талант українських артистів, а й брати участь у вельми нестандартному проєкті.

До речі у своєму Instagram артистка виконала польську народну пісню “Oj Ty Rzeko”.

“Саме нею хочеться подякувати Польщі за всю допомогу” – написала під відео співачка.

Сама Джамала свою участь у польському шоу ще ніяк не прокоментувала і не підтвердила. Проте вже анонсувала ряд благодійних концертів у Європі та нещодавно повернулась з концерту просто неба в Анталії, який був створений для дітей-переселенців війни в Україні у Туреччині, та знайшли там прихисток. Зібрані кошти будуть віддані на допомогу дітям-сиротам.

Нагадаємо, що Джамала вже брала участь у шоу “Танці з зірками” на каналі “1+1”, де зайняла 9 місце зі своїм танцем у стилі хіп-хоп.

Схожі статті