Секрети краси і стрункості Тіни Кароль: як поп-діва накачала горіх, якому позаздрить навіть Каменських (Відео)

Тіна Кароль у свої 37 років може похвалитися точеною фігурою. Як співачка переросла свій вік, коли була пишкою і що допомагає їй бути у відмінній формі?

Тіна Кароль. Популярна співачка може похвалитися небувалою фігурою. Все своє життя діва української сцени перемагає себе, адже для карколомних номерів їй потрібно бути у формі, а з юності — вона схильна до повноти.

Проте, силу характеру артистки не перемогти. Лише нещодавно зірка почала ділитися особистим та розповіла, що їй допомагає підтримувати ідеальну фігуру.

Секрети краси і стрункості Тіни Кароль

Спорт Тіни Кароль: основні принципи

Знаменитість ніколи не сидить на місці. Артистка обожнює спортивні тренування настільки, що навіть у своєму розкішному маєтку облаштувала спеціальний зал, де пробує нові вправи. Одним з улюблених занять Тіни є стрибки на скакалці. Ця проста вправа направлена на кардіотренування. Аж не віриться, що майже дитяча забавка може бути такою ефективною для спалювання жиру. Співачка також за можливості багато часу проводить на свіжому повітрі, бігає. Мабуть, тому за роки карантину вона не лише не набрала, а й скинула зайвий баласт зі своєї фігури.

Секрети краси і стрункості Тіни Кароль

Не можна не відмітити, що Кароль часто практикує нестандартні види спорту. Наприклад, вона вміє стояти на цвяхах. А йогою займається навіть під час концертних підготовок.

Цінності тренуванням співачки додає ще й той факт, що вона дуже швидко повернула собі осину талію після народження старшого сина. Під час вагітності зірка помітно округлилася, та її зайві кіло аніяк не псували імідж, а навпаки зробили її напрочуд привабливою і квітучою.

Нагадаємо, що свого сина Веніаміна поп-діва народила у 2008-му році від коханого Євгена Огіра. Хлопець росте справжнім красенем, таким же, як і його батько.

Схожі статті