Тоня Матвієнко у напівпрозорій білизні показала, як її кохає Мірзоян у ліжку: “Для чого викладати таке фото?”

Відома українська співачка Тоня Матвієнко вщент зруйнувала свій скромний образ та виклала у вільний доступ фото з Арсеном Мірзояном в ліжку.

Тоня Матвієнко – донька народної артистки Ніни Матвієнко, яка успадкувала впізнаваний голос матері, але не її скромність. Вперше співачка вийшла заміж ще у школі, бо завагітніла від свого хлопця, а нинішнього чоловіка вона відбила в іншої жінки.

З Арсеном Мірзояном Антоніну звів “Голос країни”. Попри очевидне суперництво за головний приз в шоу – перемогу, вони дуже здружилися, підтримували одне одного протягом усього сезону і навіть зробили спільний гастрольний тур.

Саме тоді виконавці зрозуміли, що між ними коїться дещо більше, ніж вони увесь цей час демонстрували. Але їхні світлі романтичні почуття були затьмарені тим фактом, що Арсен був одружений і мав іншу сім’ю. Музикант намагався вчинити правильно – довго не давав волю емоціям і думав, чи варте нове кохання того, щоб поставити крапку у шлюбі. Втім, серцю не накажеш – Мірзоян зрозумів, що треба бути чесним, перед собою в першу чергу, тож пішов від дружини до Тоні.

Тоня Матвієнко показала, як її кохає Мірзоян у ліжку
Тоня Матвієнко показала, як її кохає Мірзоян у ліжку

Сьогодні вони не можуть уявити своє життя одне без одного, тож розлука, спричинена війною в Україні, для них дуже важка. При цьому на чутки про розлучення пара каже одне – не дочекаєтеся. Говорять про це і спільні фото закоханих у соцмережах.

Цього разу фанатів сколихнула світлина, на якій Тоня і Арсен обіймаються у ліжку. Співачка позує у білизняному комплекті з прозорими вставками, а Мірзоян – без одягу.

Думки коментаторів розійшлися – одні вважають це романтичним, а інші критикують подружжя:

  • “Ви найкраща пара, обожнюю вас”;
  • “Яка романтика!”;
  • “А для чого викладати таке фото матері двох дітей?”.
Тоня Матвієнко у напівпрозорій білизні показала, як її кохає Мірзоян у ліжку
Тоня Матвієнко у напівпрозорій білизні показала, як її кохає Мірзоян у ліжку

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.