“Старшого сина він назвав на честь діда”: з’ясувалося, що Андрій Данилко приховує двох рідних дітей

Стало відомо, що Андрій Данилко, можливо приховує двох спадкоємців. Односельчани покійної матері зірки розповіли про таємних синів виконавця.

Відомий український виконавець Андрій Данилко усе своє життя дотримувався версії, згідно якої в нього не було ні дітей, ні шлюбів. Артист наголошує, що в нього просто не виходить будувати серйозні стосунки, а увесь його вільний час, звісно, займає кар’єра та творчість.

З’ясувалося, що Андрій Данилко приховує двох рідних дітей

Андрій Данилко екстремально схуд
З’ясувалося, що Андрій Данилко приховує двох рідних дітей

Однак, близько 10 років тому журналісти завітали у село Клименки, де колись проживала його покійна мама і порозпитували сусідів про те, чи насправді чутки відповідають дійсності, і у славнозвісного Андрія Данилка є двоє синів. Деякі з жителів містечка підтвердили ці плітки.

“Старшого сина він назвав на честь діда по маминій лінії, а молодшого — як свого батька. Він так завжди хотів”, — кажуть в оточенні співака.

Натомість хтось заявив, що особисто спадкоємців знаменитості ніколи не бачив, а це означає, що і стверджувати те, що вони існують, не може. Хтось же відверто розповідав, що це брехня та наклеп. Так чи інакше, але журналістам не вдалося встановити істину.

Варто відмітити, що це далеко не вперше та не востаннє Андрію приписують родину та батьківство. Однак, він не змінює своєї розповіді. Варто відзначити, що далеко не завжди зіркові інтерв’ю відповідають дійсності, адже, наприклад, Олегу Виннику вдавалося приховувати свою родину роками. І варто відмітити, що правду журналісти дізналися саме завдяки візиту, який вони надали у село, де проживала і його покійна мама.

Та не варто відмітати і тієї версії, згідно якої чергове видання вирішило пропіаритися на особистому житті виконавця ролі Вєрки Сердючки.

Схожі статті