Як виглядає і чим займається старша донька Наталії Сумської, яка у 38 років живе за рахунок рідної неньки

Наталія Сумська рідко розповідає про свою родину. Проте, не поділитися своєю історією про дочку не може. Зірка повідала правду про Дарину Мамай-Сумську.

Неповторна акторка Наталія Сумська полюбилася всій країні. Вона грає у кіно, театрі, займається благодійністю. Проте, життя зірки далеко не схоже на мрію. Виявляється, що артистка має піклуватися про свою старшу доньку Дарину. Повністю.

Чому Наталія Сумська утримує свою дорослу дитину?

Дарині Мамай-Сумській 38 років. Вона була заміжньою, народила дочку. Як і її мама пішла за натхненням Мельпомени та стала акторкою. Втім, вже давно її не бачили на публіці. Вся справа в тому, що дочка Наталії стала відлюдницею через власну трагедію. Молода жінка не змогла пережити кончину коханого чоловіка. Безутішна вдова закрилася у собі від усього світу.

Наталія Сумська в програмі Зірковий шлях
Як виглядає і чим займається старша донька Наталії Сумської

Навіть маленька донька не змогла витягнути маму з чорної депресії. Тим не менш, Сумська-старша мужньо вирішила допомагати рідній дитині. Так, як Дарина лишилася без роботи, вона отримує фінансування від батьківського бюджету.

Наталія Сумська з донькою (праворуч)
Як виглядає і чим займається старша донька Наталії Сумської

До речі, народила Наталія свою старшу спадкоємицю від першого чоловіка, кінооператора Ігоря Мамая. Втім, дуже мало прожила з ним у шлюбі та пішла до Анатолія Хостікоєва, з яким живе нині. За спогадами її екс-коханого, акторка дуже мало з ним спілкувалася і він не розумів, чим міг її образити.

Нагадаємо, що Наталія Сумська уникає спілкування зі своєю сестрою Ольгою через погляди на роботу з агресором. Попри те, що рідня акторки лишилася у Києві та патріотично налаштована, все одно возз’єднання прихильники зірок не побачили. Також вирішила акторка відмежуватися і від своєї небоги Тоні Паперної, адже вона живе у москві.

Схожі статті