Алла Пугачова засвітилася одна у Юрмалі: втекла від Максима Галкіна, не витримавши, критики співвітчизників?

Алла Пугачова забрала дітей та покинула Ізраїль. Чи може саме це стати причиною розлучення подружжя? Що переживає зараз пара: різни у політичних поглядах чи спробу відпочити один від одного? 

Нещодавно відому співачку Аллу Пугачову було помічено на одному із найвідоміших Латвійських курортів. На сонячному пляжу Юрмали примадонна прогулювалась із двома дітьми та нянею. ЗМІ та прихильники швидко помітили, що поряд з Аллою не вистачає чоловіка, артиста Максима Галкіна.

Алла Пугачова засвітилася одна у Юрмалі

Ще у березні зіркове подружжя разом поїхали до Ізраїлю, де й перебували останні 4 місяці. Знаходячись за кордоном, шоумен та ведучий висловив свою чітку позицію щодо припинення війни та виказав слова підтримки Україні та українцям.

За свої погляди артиста може чекати покарання у рідній країні, бо на нього вже заведено кримінальну справу. Ведучого намагаються звинуватити у дискредитації агресора та хочуть заарештувати на запланованому концерті у Туреччині, щоб потім відрядити до росії.

73-річна Алла Пугачова вперше прокоментувала розставання з Галкіним
Алла Пугачова засвітилася одна у Юрмалі

Ймовірно, 73-річна примадонна вирішила просто змінити клімат, бо в самому розпалі літа в Ізраїлі стає занадто жарко, це небезпечно для серця і судин. Здоров’я зірки вже не витримує спекотне повітря, а помірні Прибалтійські курорти ідеально підходять для відпочинку з дітьми.

Чоловік співачки зараз дає концерти у Ізраїлі та може приєднатися до сім’ї вже зовсім скоро, бо у серпні шоумен планує концерт саме у Юрмалі. Є підозра, що і далі подружжя залишиться у Латвії. Можливо, концерт у Туреччині буде перенесено, бо там шоумена будуть чекати не бурхливі оплески, а залізні наручники.

Нагадаємо, що Алла Пугачева та Максим Галкін мають 27-річну різницю у віці, але це не заважає їм бути одруженими вже 20 років. Пара має двох спільних дітей, які були народжені у 2013 році від сурогатної матері. Більше у відео “Одна минута”:

Схожі статті