Святослав Вакарчук покинув родину і зізнався, що навіть не бачиться з новонародженою донькою: “Та як можна”

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук вперше зізнався, чому не бачиться з новонародженою донькою Соломією, яка з'явилася на світ близько місяця тому.

Відомий український виконавець Святослав Вакарчук близько місяця тому став батьком вдруге. Його нова обраниця Євгенія Яцута подарувала йому доньку Соломію. Варто відзначити, що Рівно рік тому співак повідомив, що в нього з’явився на світ первісток Іван.

Вагітна дружина Святослава Вакарчука Євгенія. На кадрі жінка виношує Соломію

Здавалося, що знаменитість має знаходитися поруч зі своєю родиною, яка поповнилася прекрасною дівчинкою. Однак, музикант вперше зізнався, що покинув сім’ю заради Батьківщини, а зі своєю новонародженою спадкоємицею навіть не бачиться.

Святослав Вакарчук зізнався, що не бачиться з новонародженою донькою

Музикант бачить цю ситуацію наступним чином: заради своєї родини він має боротися за незалежність України, саме тому він вирішив, що сім’я може почекати, а Україна — ні.

Тим не менш, зірковий батько дуже сумує і дякує хоча б за те, що міг разочок побачити маленьку Соломію після її народження. Про ситуацію в зірковій сім’ї повідомила платформа новин ТСН.

“Та як можна бачитися? Я щасливий, що взагалі зміг побачити, просто викроїти буквально хвилинку. Треба, перш за все, допомогти хлопцям, сім’я – це вкрай важливо, але я тут перш за все заради своєї сім’ї”, – сказав музикант.

Нагадуємо про те, що у Святослава Вакарчука з’явилася інша жінка, яка народила йому дитину стало відомо незабаром після новини про розлучення з його першою дружиною Лялею Фонарьовою, з якою він прожив у шлюбі понад 20 років. Чи пов’язав себе вузами шлюбу Святослав знову, достовірно невідомо, але немає сумнівів, що стосунки з новою коханою розвиваються добре.

Схожі статті