Не лише Алла Мазур: у повелителя вовчиць Олега Винника виникли проблеми зі здоров’ям, які лікують у Берліні

Головний вовк країни Олег Винник хвилює прихильниць своєю відсутністю. Куди подівся співак та з якої причини залишив своїх "вовчиць" читайте далі у матеріалі.

Декілька місяців не вщухають перепалки про зникнення Головного вовка країни Олега Винника. Співак зовсім не з’являється на публіці та не показує себе у соціальних мережах. У мирний час виконавець намагався не привертати зайвої уваги до своєї персони та не балував підписників щоденними фото в інстаграмі, а з початку війни пропав і зовсім. Плітки з цього приводу були найрізноманітніші: від завершення кар’єри на великій сцені, зради та втечі з країни, до важкої хвороби.

На тлі зникнення Олега Винника стало відомо про проблеми зі здоров'ям у зірки
Що насправді сталося з Олегом Винником

Останнє, здається, має більшу ймовірність. Бо перші “дзвіночки” почалися ще наприкінці 2021 року, коли співак несподівано почав переносити свої концерти аж на весну 2022 року, посилаючись на те, що хворіє на ларингіт. Прихильники повелителя вовчиць ще тоді запідозрили обман, бо запалення горла не потребує лікування в декілька місяців. Вірогідно, що артист зіткнувся з куди серйознішим захворюванням.

В інтернеті з’явилися чутки, що “вовк” переїхав до Німеччини, де співак навчає свого сина та має власний дім. Глядачі цікавились, як же виконавець перетнув кордон, якщо чоловікам призовного віку не можна залишати територію країни без особливого дозволу. Деякі артисти, які покинули межі країни, дають благодійні виступи та збирають кошти на потреби рідної країни. Олег Винник таких концертів не дає і себе прихильникам не показує.

Припущення щодо хвороби підігріла Оля Полякова. В інтерв’ю для ютуб-каналу “ЖВЛ” співачка дала свій коментар на рахунок зникнення співака.

“Не знаю, можу я це говорити чи ні, але я знаю, що має проблеми зі здоров’ям. Я думаю, нехай він сам цю інформацію оприлюднить”, – поділилась Полякова.

Представники артиста все ж таки офіційно підтвердили, що Олег проходить лікування у Берліні.

Хочемо нагадати, що хіт співака “Вовчиця” був написаний ще у 2013 році. Пісня принесла виконавцю небачену популярність і майже 10 років залишається найвідомішим творінням артиста.

Схожі статті