56-річна Руслана Писанка розповіла, на який відчайдушний крок довелося піти, аби вийти заміж: побачення всліпу

Руслана Писанка відома українська актриса театру та кіно. Проживши зі своїм чоловіком понад 12 років, зірка розповіла, як саме відбувся їх союз.

У 2009 році, бувши неодруженою жінкою, Руслана Писанка проводила свій вільний час в інтернеті, у пошуках відносин на сайтах знайомств.

Руслана Писанка розповіла, на який відчайдушний крок довелося піти, аби вийти заміж

Не зустрівши людини, яка б привернула увагу артистки, вона вже хотіла видаляти сторінку. Коли несподівано прийшло ще одне повідомлення: новий кавалер запрошує актрису на чай.

Даючи інтерв’ю для каналу “ЖВЛ” Руслана прокоментувала свою тодішню відповідь прихильнику:

“Якщо я буду пити чай з кожним, хто мені пропонує, мені треба буде випити Чорне море”.

Але, мабуть, передчуття підказувало жіночому серцю, що не треба різко обрубувати зв’язок. Тому свій номер телефону зірка таки залишила. І не прогадала, бо через два тижні інтернет-прихильник запросив артистку на побачення, на яке, до речі, Писанка запізнилась аж на п’ять годин. Чоловік, на ім’я Ігор Ісаков, дочекався майбутню наречену, чим і підкорив її серце.

“Він дивився на мене, як на ікону” – поділилась згадками артистка.

Через 1 рік і 4 місяці з моменту знайомства Ігор зробив коханій пропозицію руки й серця.

Чоловік актриси — бізнесмен і був непублічною особою, але разом із дружиною взяв участь у проєкті “Зважені та щасливі”. Пара не здобула перемогу, але отримала власні, дивовижні результати, де кожен скинув більш ніж 40 кілограмів зайвої ваги.

Нагадаємо, що одруження з Ігорем Ісаковим вже друге у житті зірки. З першим чоловіком Руслана прожила 5 років у цивільному шлюбі. Ні від першого, ні від другого обранця дітей Писанка не має. Хоча чоловік ведучої вже має дорослого сина від попередніх відносин, спільних сина чи дочку пара поки що не планує.

Схожі статті