Єдиний онук Софії Ротару після невдалої спроби втекти з України вразив новиною: ховається в Нью-Йорку?

Єдиний онук знаменитої української співачки Софії Ротару Анатолій сколихнув мережу можливою втечею до Нью-Йорку. Що сталося в зірковій родині?

На початку повномасштабної війни в Україні у родині Софії Ротару стався гучний скандал. Її єдиних сина та онука затримали під час спроби незаконно перетнути кордон.

Єдиний онук Софії Ротару вразив новиною. Фото Руслана та Анатолія при затриманні

Руслан та Анатолій Євдокименко намагалися втекти на саморобному плоту. Подейкують, що за можливість перебратися закордон водою вони ще й заплатили декілька тисяч доларів.

Єдиний онук Софії Ротару вразив новиною

Після обнародування факту їхньої невдалої втечі у пресі, родина зберігала мовчання, роблячи вигляд, що нічого не відбувається. Однак вже через декілька місяців Анатолій почав наповнювати контентом свою особисту сторінку в соціальній мережі Instagram.

Не так давно він оприлюднив у своєму мікроблозі нову фотографію, яку підписав вельми емоційно. Немає сумнівів, що мова йде саме про його почуття через війну.

Варто відмітити, що навколо Анатолія активно пліткують нібито він все ж таки зміг перебратися за кордон і вже знаходиться разом зі своєю сестрою Софією в Нью-Йорку. Наскільки ці чутки відповідають дійсності сказати важко, адже хлопець не ділиться жодними кадрами, які могли би підказати, де на даний момент він знаходиться.

Хіба що відомо, що його батько Руслан все ж таки залишився в Україні. Про це він дає знати сам, регулярно публікуючи кадри українських ланів.

Нагадуємо, що не так давно дісталося і самій Софії Михайлівні, яку почали активно критикувати в українському шоу-бізнесі за мовчання. І якщо раніше до цього вдавалися лише журналісти, то тепер свої емоції не приховують і колеги артистки, які зазвичай стримувалися висловлюватися в адресу легенди української естради.

Схожі статті