Ні грама косметики: Віра Брежнєва показала чисті фото

Віра Брежнєва поділилася в мережі знімками без макіяжу.

Ексучасниця популярного гурту Віа Гра Віра Брежнєва зазвчай виставляє світлини з макіяжем. Проте цього разу вона відійшла від правил і вирішила порадувати прихильників знімками природної краси. Світлини зірка виклала на своїй сторінці у мережі Instagram.

У підписі до знімку артистка зазначила, що зараз такий період, що без маски можна лише поспати, поїсти і сфотографуватися.

Прихильники співачки оцінили такий крок позитивними коментарями, зазначивши, що виконавиця має чудовий вигляд.

Під одним з недавніх знімків Віра Брежнєва подякувала прихильникам за розуміння, що робота над собою це складно і вимагає зусиль.

 

Прихильники співачки ззадоволенням прокоментували світлину і зазначили, що Віра Брежнєва красуня, дуже класна і відкрита людина.

Окрім цього, співачку часто плутають з її старшою донькою Сонею,коли бачать їх разом або розглядають спільні знімки. Артистка дійсно має чудовий вигляд і їй точно не можна дати 38 років. Такий молодий вигляд у Віри Брежнєвої зберігається попри постійне використання косметики.

Співачка виклала і карантинне фото вдома. Вона була одчгнена у сіре худі, на обличчі майже не було косметики, а волосся зав’язане в пучок. Знімок артистка підписала маршрутом, яким пересувається останнім часо. І то в межах квартири.

Прихильники знімок оцінили, зазначивши, що співачка без косметики має набагато кращий вигляд. Дехто порівняв її з ангелом, а дехто звернув увагу на її блакитні очі.

Віра Брежнєва. мабуть, одна з небагатьох публічних людей, хто не соромиться показувати себе без макіяжу з усіма недоліками. До того ж. у повсякденному житті зірка користується мінімумом косметики і намагається показувати себе максимально природньою.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.