Щаслива разом з Притулою: Леся Нікітюк вразила публічним зізнанням у коханні і показала себе в обіймах зірки

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову згадала Сергія Притулу та схвилювала мережу черговим зізнанням. Що відбувається, дізнайтеся в наші статті.

З початком повномасштабної війни в Україні зіркам довелося забути про те, що таке розважальні програми та участь у них. А для Лесі Нікітюк та Сергія Притули — це відсутність роботи. На щастя, зараз існують соціальні мережі, де артисти можуть підтримувати свій фінансовий стан.

Ці ж самі блоги служать на користь українцям. Адже і Леся Нікітюк, і Сергій Притула активно волонтерять, збирають кошти на різноманітні необхідні для захисників речі, а також допомагають переселенцям та дітям-сиротам. Дійшло до того, що Леся Нікітюк створила координаційний центр для волонтерів, де зробити свій внесок у майбутню перемогу для України може кожен.

Леся Нікітюк вразила публічним зізнанням у коханні

І хоча контент зірок повністю присвячений війні, іноді важливо повертатися до цієї реальності, в якій українці жили раніше. Нещодавно Леся Нікітюк оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram ніжне привітання з днем народження для Нового каналу, якому виповнилося 24 роки.

Леся Нікітюк вразила публічним зізнанням у коханні

У тексті вона зізналася компанії в коханні, а також додала фотографію, на якій вони святкують з Сергієм Притулою. Варто відмітити, що кадр вилучає щасливі емоції, тепло та дружбу.

Немає сумнівів, що телеведуча дуже сумує за минулим життям, адже останнім часом все частіше ділиться архівними кадрами та згадує, як це було.

Тим часом Сергій Притула всерйоз говорив про те, що можливо ніколи не повернеться у розважальні шоу. Олександр Педан поділився змістом їхньої розмови, у якій телеведучий заявив, що пережив таке, що навряд зможе після цього смішити людей.

Схожі статті