Після втечі Винника з України стало відомо про інших дітей зірки: у повелителя вовчиць є не тільки син Юліан

З'ясувалося, що у знаменитого українського виконавця Олега Винника не один син, про якого журналістам вдалося дізнатися декілька років тому.

Після втечі Олега Винника з України шанувальники змогли познайомитися з іншою стороною життя повелителя вовчиць. У зв’язку з тим, що раніше зірка намагався приховати усе особисте від сторонніх очей, а ставлення до співака серед його колег значно змінилося, певні речі почали виходити назовні.

Стало відомо про інших дітей Олега Винника

Таємний син Олега Винника і Таюне вийшов з батьком на публіку за кордоном
Стало відомо про інших дітей Олега Винника

Наприклад, не так давно український виконавець Леньо у бесіді з Наталією Мосейчук пригадав про артиста і видав його місцеположення. Чоловік одразу ж зазначив, що Олег Вінник давно не в Україні, і імовірніше за все знаходиться в Німеччині. Після цього повідомлення адвокат артиста вийшла на зв’язок і нарешті підтвердила те, про що більшість шанувальників повелителя вовчиць здогадувалися.

Але це не єдина інформація, яку Леньо видав без дозволу Олега. Виявляється, у артиста не ожин син Юліан, як про це раніше писала преса, а декілька дітлахів. Імовірно, виконавець проговорився про це в емоціях, не віддаючи собі звіту, що видав найбільший секрет співака.

“Я не скажу йому: “Де ти був?” просто станеш ніким. Ти будеш не потрібен своїй дружині, своїм дітям. Що ти їм, цим дітям, скажеш?”, – поділився думкою зірка.

Варто відмітити, що на цьому моменті не загострювали увагу ні гості програми, ні адвокат артиста. Та навряд Леньо вдався би до подібних слів, якби у зірки була лише одна дитина.

Нагадуємо, що чутки про те, що Олег Винник має велику та повну родину ширилися і раніше, а Оля Полякова навіть якось пожартувала, що повелитель вовчиць знімає обручку перед тим, як вийти на сцену.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.