Денисенко видала таємницю про стосунки Мішиної та переможця Холостячки Еллерта: “У Яремче була не сама”

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина та її колишній обранець Олександр Еллерт, можливо, знову разом. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Минулого року знаменита українська акторка Ксеня Мішина повідомила про те, що вирішила розірвати стосунки з Олександром Еллертом. Спершу гуморист не сприйняв цю новину серйозно. Чоловік дав це зрозуміти через публікацію в соціальній мережі, висміявши драматизм заяви Ксенії.

Переможець Холостячки Еллерт вразив реакцією на вагітність Ксенії Мішиної
Переможець Холостячки Еллерт вразив реакцією на вагітність Ксенії Мішиної

Та вже через декілька тижнів стало зрозуміло, акторка не збирається змінювати свою думку. А Олександр вже не був таким веселим.

Наталка Денисенко видала таємницю про стосунки Ксенії Мішиної та Олександра Еллерта

Через півроку комік дав ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому зізнався, що дійсно недооцінив наміри колишньої дівчини, але все ще намагається повернути її і готовий зробити для цього все необхідне.

Шанувальники підозрювали, що під час розлуки у пари все ж таки були якісь зустрічі і можливо вони навіть намагалися знову зійтися. І, здається, мали рацію, адже нещодавно колега Ксенії Наталка Денисенко дала ексклюзивне інтерв’ю Григорію Решетніку, в якому розповіла вельми цікаву деталь:

“Я не можу сказати… Не можу… Зараз вона холостячка, а тоді вона була не сама, але не можу розповісти… До речі, вона закінчує зйомки в Бельгії і повертатиметься в Україну”, – сказала Денисенко.

Варто відзначити, що Ксенія Мішина була вельми категорична у своїх заявах стосовно того, що до Олександра вона не повернеться.  Тому мова, насправді, може йти і не про коміка. Якщо це так, то для Еллерта це стане серйозним ударом. Тим паче, що він зазначив: єдине, що змусить його відступитися — це інший чоловік у Ксенії Мішиної.

Схожі статті