Тіна Кароль таємно відгуляла весілля і показала нареченого: білу сукню більше не одягне ні для кого (ФОТО)

Знаменита українська виконавиця Тіна Кароль засвітилася на розкішному весіллі, але обрала далеко не святковий наряд. Що саме сталося, дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська співачка Тіна Кароль, як і більшість її колег не дає жодної інформації шанувальникам про те, на яких приватних заходах вона виступає. На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram в основному знаходиться інформація саме про її нові композиції, презентації або інтерв’ю.

Тіна Кароль без макіяжу і у блузі в стилі хаків исловила свої почуття красеню-захиснику
Тіна Кароль без макіяжу і у блузі в стилі хаків исловила свої почуття красеню-захиснику

Втім, гості на корпоративах, які мають задоволення особисто послухати Тіну Кароль, швидко поширюють в мережі відеоролики з її участю, даючи зрозуміти, де вона була та яку програму відпрацювала.

Тіна Кароль таємно відгуляла весілля і показала нареченого

Так, наприклад, декілька років тому Тіна Кароль засвітилася під час розкішного весілля. Немає сумнівів, що наречені володіють статками, адже змогли дозволити собі запросити на своє торжество справжню поп-діву.

Відповідні ролики ширилися у фанатських пабліках зі швидкістю світла, а шанувальники звернули увагу на те, як була вдягнена Тіна Кароль.  Варто відзначити, що згодом після цього розгорівся небувалий скандал, через її чорні наряди, які вона вдягає на весілля.

Але Тіна Кароль не зраджує своїм традиціям, і знову й знову виступає у темних сукнях. Щоправда на цей раз вона була більш святковою.

На відеороликах вона спілкувалася з молодятами, а також виступала, фокусуючи свою увагу на головних людях цього свята.

Варто відзначити, що своє весілля Тіна Кароль зіграла вельми скромно. Разом з Євгеном Огіром багато років тому вона побралася на Мальдівах, у літньому одязі, без фати, купи гостей та претензії на елітність. По приїзду до столиці пара все ж таки зіграла традиційне весілля, повінчавшись та влаштувавши торжество.

Схожі статті