Як помер Віталій Козловський? Співак тільки-но зрадів, що все налагодилося, і навіть розповів про нове кохання

Знаменитий український виконавець Віталій Козловський минулого року втратив свого коханого батька, якого також звали Віталій. Як про це згадує артист?

Знаменитий український виконавець Віталій Козловський минулого року пережив важку втрату. Його батько передчасно пішов на той світ, розбивши серце зірковому сину.

Як помер Віталій Козловський

Віталій Козловський вперше розповів, чому помер його батько та як він відреагував на новину
Як помер Віталій Козловський

Про це стало відомо одразу, адже Віталій оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram публікацію-прощання з рідною людиною. А вже незабаром артист розповів, що життя його батька тільки-но почало налагоджуватися.

Мовляв, після років невдалих стосунків та життя у самітності, йому вдалося вмовити свого батька перебратися до столиці. Віталій Козловський не тільки почав жити на новому місці в іншому житлі, але і знайшов кохану жінку.

Батько Віталія Козловського помер на 75-му році життя
Як помер Віталій Козловський

Зважаючи на той факт, що з матір’ю Козловського у нього були великі проблеми у шлюбі, а пара постійно була змушена проходити через зради, чоловік був буквально на сьомому небі від щастя, а його син щиро радів за нього.

Втім, життя чоловіка обірвалося, і вже досить скоро Віталій Козловський буде приймати співчуття від своїх колег, які були добре знайомі з його батьком.

Нещодавно співак завітав на програму “Ранок з Україною” і там вперше розповів, що спочатку дуже горював через смерть рідної людини, але зараз розуміє — добре, що він не застав війну і пішов раніше.

Втім, і самого артиста встигли поховати. Однак, новина виявилася фейковою. Виявляється, у Вікіпедії існує стаття, в якій вказано, що співак Віталій Козловський загинув у Білгород-Дністровську влітку 2022-го року. Звісно, співак одразу ж спростував новину, заспокоївши своїх шанувальників.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.