Як виглядає дівчинка, яку Потап ростив, як рідну дочку: народилася від стосунків дружини та кращого друга

Відомий український виконавець та продюсер Потап у шлюбі з Іриною Горовою виховував двох дітей, хоча батьком був лише одному сину. Як виглядає падчерка зірки?

Мало хто знає, але на початку кар’єри Потапа чоловіка всерйоз звинувачували через його “безчесність”. І передумовою для цього служили не тільки пісні, які здавалися слухачам нахабним плагіатом. Справа в тому, що майбутня суперзірка закохався у дружину свого кращого друга Юрія Горового.

Молоді люди починали творчий шлях разом, але в процесі розвитку кар’єри, Юрій Горовий не тільки втратив кохану жінку та дочку Наталію, але й загубився десь в шоу-бізнесі, опинившись у тіні Потапа.

Як виглядає дівчинка, яку Потап ростив, як рідну дочку

Юрій Горовий і Потап
Як виглядає дівчинка, яку Потап ростив, як рідну дочку

Однак, ніяких скандалів, на які очікувала аудиторія, або відкриттів не було. Юрій Горовий досить спокійно поставився до того, що відбувається в особистому житті його друга. Або ж принаймні робить такий вигляд на камеру.

У шлюбі з Потапом Ірина народила йому сина Андрія, тому декілька років зірки виховували двох дітей, аж допоки Олексій не зрозумів, що закоханий в Настю Каменських. Старша донька Горової доросла, і на момент розлучення пари була достатньо зріла, щоб розуміти, що відбувається. Заради своїх дітей Ірина змогла зберегти прекрасні стосунки із Юрієм, з яким в неї не склалося, і з Потапом, який їй зраджував. Навіть зараз до мережі потрапляють знімки, на яких батько Наталії знаходиться у колі її родини, і виглядає все так, ніби нічого і не змінювалося.

Потап та Ірина Горова з дітьми
Як виглядає дівчинка, яку Потап ростив, як рідну дочку. Потап та Ірина Горова з дітьми 

Тим часом невідомо, чи змогли Олексій та Юрій зберегти свою дружбу. Але варто відмітити, що чоловіки взагалі не світяться разом і тим паче, не публікують спільних фото. Тож справедливо припустити, що стосунки між зірками все ж таки сильно охололи.

Схожі статті