Чому у Тіни Кароль такий псевдонім? Вся правда про запозичене прізвище та ім’я Тетяни Ліберман

Наша відома українка має дуже незвичне ім'я та прізвище. Чому у Тіни Кароль такий псевдонім та що він означає насправді? Дізнайтеся все про легендарну поп-діву.

Чому у Тіни Кароль такий псевдонім? Таким питанням задаються прихильники співачки з початку її творчого шляху. Для мешканки галицького краю, таке сполучення імені та прізвища. Наче зірка надихалася східними мотивами. Проте, сама артистка стверджує, що її нове сценічне ПІБ прийшла до неї випадково.

Тіна Кароль вперше розповіла про своє друге кохання
Чому у Тіни Кароль такий псевдонім?

Чому у Тіни Кароль такий псевдонім?

По-справжньому зірку звати Тетяна Ліберман. Та через насмішки у дитинстві з недвозначним натяком на походження, дівчина вирішила змінити докорінно свою долю. Першою людиною, яка почула нове ім’я молодої співачки, була її мама. За іншою версією, Таня вигадувала псевдонім перед виступом на конкурсі “Нова хвиля”.

Тіна Кароль розсекретила роман з відомим співаком і назвала його ім'я
Чому у Тіни Кароль такий псевдонім?

Також тривалий час після першого успіху публіка вважала, що у Тіни Кароль такий псевдонім через любов до творчості Ані Лорак. Начебто зірка перевернула навпаки прізвище темноволосої знаменитості Чернівців. Та сама поп-діва це різко заперечує.

Цікаво, що і у паспорті популярна білявка прописала свій псевдонім. З цим рішенням пов’язана також цікава історія. Так, як на початку творчого шляху не було Тетяною вигадано “по-батькові”, цю графу вона також пропустила у документі. Втім, вийшло досить по-європейські, адже у більшості населення ЄС його також немає. Так склалося історично.

Нагадаємо, що на такі питання, як “чому у Тіни Кароль такий псевдонім” або “чи почала зірка нове життя після прощання з Євгеном Огіром”, ви можете знайти цікаву інформацію у відео наших партнерів “Одна минута”:

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".