Григорій Решетнік розповів про зраду та показав жінку, яка полонила його серце: “Краще бути зрадником”

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік сколихнув мережу публічним зізнанням у коханні. До кого звернувся зірка, дізнайтеся наші статті.

Знаменитий український телеведучий Григорій Решетнік у короткий період часу встиг стати багатодітним батьком. Коли розпочалася війна Україні, він з дружиною Христиною поїхали зі столиці та евакуювали дітей.

І хоча пара мала можливість поїхати за кордон, вони обрали захід України. Тим часом телеведучий зізнався, що дуже хоче повернутися до столиці та допомагати захисникам, але родина вмовила його залишитися.

Григорій Решетнік розповів про зраду

Коли в Києві стало більш-менш безпечно Григорій та Христина вирішили повернутися. А можливість допомогти своїй країні одразу ж використали: так, сім’я поїхала у Європу взяти участь у благодійних заходах. Саме тоді на них вилилося багато критики через нібито втечу.

Тим не менш, зіркова родина намагалася реагувати на подібні заяви стримано та лояльно, і досі жартує з того, як гостро їхні фанати відреагували на невеличку подорож.

Нещодавно Григорій оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з дружиною, на якій вона зображена з букетом квітів, що отримала від чоловіка.

У дописі до публікації знаменитість зізнається дружині в коханні. Кадр був зроблений рік тому, і до того ж за кордоном. Тому Григорій одразу ж випередив користувачів мережі та пояснив, що фотографія була зроблена до війни, тому про ніяку зраду навіть мови йти не може.

Григорій Решетнік розповів про зраду

Тим не менш, шанувальники телеведучого вирішили дати йому зрозуміти, що насправді його поїздка за кордон і не сприймалася, як зрада. Хоча враження було зворотнє. Принаймні, одразу ж знайшлися користувачі, які заявили про це під публікацією.

Схожі статті