Стало відомо, що у Дзідзьо є маленький син: поява дитини розхитала міцний шлюб зірки з екс-дружиною Славією

Знаменитий український виконавець Дзідзьо декілька років тому обзавівся сином. Як це сталося, і як відреагувала на це його дружина Славія, дізнайтеся в нашій статті.

Відомий український виконавець Дзідзьо понад 20 років знаходився у стосунках зі своєю дружиною Ярославою. Однак, гармонія у шлюбі порушилася після того, як чоловік почав співпрацювати з Ольгою Цибульською.

Дзідзьо вразив правдою про одруження серед війни
Стало відомо, що у Дзідзьо є маленький син

Спочатку зірок підозрювали у романі, а потім почали відкрито пліткувати про те, що артист зраджує своїй дружині. Звісно, це не могло не відобразитися на їхніх стосунках, і справа повільно почала доходити до розлучення.

Стало відомо, що у Дзідзьо є маленький син

Так, колишня дружина артиста зізнавалася, що їй було дуже боляче чути про те, що її чоловік нібито знаходиться в стосунках з іншою, і тим більше було боляче розуміти, що Дзідзьо нічого з цим не робить, і навіть на квапиться спростовувати ці новини. Коли у Цибульської народився син Нестор, Михайло вирішив стати його хрещеним батьком. Так у співака з’явився син.

Ольга Цибульська і Дзідзьо
Стало відомо, що у Дзідзьо є маленький син

Знаменитості запланували це як доказ того, що насправді їх нічого не об’єднує, окрім міцної дружби. Мовляв, куми, а не коханці.

Однак, це лише посилило підозри серед аудиторії, а коли хлопчик почав підростати, неймовірна схожість між ним та виконавцем майже не залишила сумнівів у тому, що Нестор — син Дзідзьо.

Оля Цибульська з сином
Оля Цибульська з сином

Нова хвиля пліток про батьківство над первістком співачки розпочалася, коли Дзідзьо офіційно заявив про розлучення. Тоді співачка не витримала та опублікувала архівні кадри, на яких вона маленька, і якими довела, що насправді Нестор схожий на на Дзідзьо, а на неї.

Але втраченого було не повернути. Славія, яка страждала не тільки через скандал навколо свого чоловіка, але і відсутність власної справи та небажання колишнього мати дітей, назавжди закрила цю сторінку.

Схожі статті