Алла Пугачова може лишитися без чоловіка: Максима Галкіна хочуть заарештувати за любов до України. Подробиці

Гуморист та ведучий Максим Галкін скоро буде "сушити сухарі". Артисту загрожує до семи років ув'язнення за власну думку. Хто збирається захищати ведучого читайте далі.

Відомий ведучий, комік та шоумен Максим Галкін запам’ятався публіці як веселий та балакучий гуморист, який впродовж семи років вів телепрограму “Хто хоче стати мільйонером” та майстерно жартував зі сцени. Засудивши війну в Україні, злочинний режим кремля, закликавши до припинення вбивств та кровопролиття, ведучий “набалакав” собі на статтю. Рідна країна телезірки порушила кримінальну справу проти нього, звинувачуючи у розповсюджені фейків, щодо дій армії агресора на території України.

Максима Галкіна хочуть заарештувати

Тож за правду чоловіку Алли Пугачової може загрожувати до семи років ув’язнення.
Арешт коміка планується на території Туреччини, а саме в Анталії, де артист запланував проведення концерту.

Один із російських політичних діячів написав про шоумена у своєму інстаграмові:

“Тут, кажуть знайомі із ситуацією юристи, після всього сказаного Максимом Галкіним, з урахуванням та громадського резонансу, — отримає близько 7 років, за винятком того, що проведе до СІЗО до вироку”

Максима Галкіна хочуть заарештувати

Глядачі очікували інформацію про скасовування або перенесення виступу на іншу дату, проте гуморист цієї інформації не надав. Ходять плітки, що в Анталії ведучого збираються захищати найкращі “зіркові адвокати”, які будуть боротися за його свободу.

Зіркове подружжя ще у лютому переїхали до Ізраїлю, засудивши агресивний режим РФ та вбивства мирних громадян України. В Ізраїлі комік вже давав виступи, де зібрані гроші з квитків перераховувались на допомогу українським біженцям.

Нагадаємо, що Аллу Пугачову разом з дітьми та нянею помітили на одному із Латвійських курортів. Чоловіка разом з примадонною не було, але прихильники впевнені, що скоро Максим приєднається до коханої та пара розпочне облаштування нового життя у Європі.

Схожі статті