Марічка Падалко натякнула, що з лютого живе у розлуці з чоловіком: Соболєв служить і забороняє рідним сумувати

Марічка Падалко переживає непростий період у житті, як і всі ми. Її коханий Єгор Соболєв подався у захисники, і схоже до цивільного життя повертатися не збирається.

Марічка Падалко. Ця яскрава ведуча швидко набирала популярність та причарувала глядачів своїм талантом. Зірка і досі робить цікаві репортажі, нестандартно подає новинний матеріал. Відомо, що вона вже давно у шлюбі з Єгором Соболєвим.

Марічка Падалко розповіла, чому радилася з колишньою дружиною Єгора Соболєва
Марічка Падалко натякнула, що з лютого живе у розлуці з чоловіком

Ще на початку війни знаменитість розповідала, що її обранець давно здогадувався, що 2022-й рік легким не буде. Він проходив спеціальну військову підготовку, часто обговорював з коханою майбутнє. Діток родина у перший день відвезла на захід України. Мама лишилася у Києві, а батько взяв до рук зброю.

Марічка не приховувала емоцій після зустрічі з коханим після звільнення Ірпеня, де Єгор побував одним з перших. Тріумф під Києвом приніс чимало переживань обом: Падалко не приховувала сліз радості. Та де Соболєв зараз?

У своїй останній публікації ведуча повідала, як зараз спілкується з чоловіком. Текст наче натякає, що він досі не зняв військової форми.

“Коли мені складно, я намагаюся усвідомити що мені дала ця війна, окрім того що забрала. Бо забрала росія в усіх вкрай багато, що не вміститься в жоден пост… Ми ще більше любимо нашого тата і ним пишаємося. І сам він нам забороняє сумувати, бо в родині всі живі і здорові”, — пише Марічка.

Більше деталей про те, де знаходиться Єгор та як проходить його буденщина зірка не схотіла говорити.

Нагадаємо, що для обох з цього подружжя цей шлюб став другим. Ведуча подарувала коханому трійко чудових діток, проте й прийняла до родини старшу доньку чоловіка від першого шлюбу.

Схожі статті