Онучка Софії Ротару святкує річницю з нареченим-багатієм та хизується весіллям: зіркову бабусю не запросили

Онучка Софії Ротару виросла справжньою завидною нареченою. Проте, у її серці вже є непростий чоловік, з яким все серйозно. Дізнайтеся все про родину знаменитості у матеріалі.

Софія Михайлівна може по праву називати себе щасливою бабусею. Знаменитість виховала двох чудових онуків, які пішли талантом та вродою у свою легендарну родичку. Вони вже зовсім дорослі, а прихильники співачки стали активно стежити за їхнім життям.

Родина Софії Ротару показала майбутню невістку
Онучка Софії Ротару святкує річницю з нареченим

Назвали діток на честь Ротару та її покійного чоловіка. Онук Анатолій став музикантом та швидко розвивається у цьому напрямку, а онучка Соня — захоплюється моделінгом та вчиться на дизайнерку.

Проте, не так навчання чи особисті досягнення молодих людей хвилюють фанатів легенди української сцени. Виявляється, у родині киплять пристрасті. Знаменита бабуся не оцінила ідею рідні видати свою улюбленицю рано заміж. Дівчині ще немає і 20-ти років, а вона вже у серйозних стосунках.

Обранцем онучки Ротару став молодий перспективний бізнесмен на ім’я Денис. Пара мешкає у Штатах, а статки нареченого Соні експерти оцінюють у мільйони доларів. Нещодавно майбутнє подружжя відсвяткувало річницю роману. Дівчина, щиро посміхаючись на камеру, повідомила про це своїх підписників в Інстаграмі.

Онучка Софії Ротару святкує річницю з нареченим

Цікаво, що у сторіз вона також пригадала, як минулого року разом з коханим була запрошена на весілля. Невже це був натяк обранцеві, що слід скоріше йти за обручкою?

Тим не менш, сама Софія Ротару виступає проти раннього шлюбу. Вона, як прогресивна жінка вважає, що Соня спершу має довчитися, побудувати собі кар’єру, а вже потім вже думати про підвінечну сукню та свято. Та разом із цим, нічого проти нареченого зірка не має.

Нагадаємо, що сама співачка пішла дот РАЦСу у 21 рік.

Схожі статті