Через 5 місяців після втечі з України Влад Яма визнав, що сховався у Штатах: “Виїхав одразу, дуже швидко”

Знаменитий український хореограф Влад Яма вперше після початку повномасштабної війни в Україні дав ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповів, де він.

Знаменитий український хореограф Влад Яма з початку повномасштабної війни в Україні поводився вельми дивно. Підписники одразу ж помітили, що чоловік припинив показувати себе, ділитися новинами з особистого життя і ані слова не сказав про те, як в нього справи. Свій контент він здебільшого присвячував війні.

Влад Яма визнав, що сховався у Сполучених Штатах

Влад Яма зізнався, що досі залишається холостяком
Влад Яма визнав, що сховався у Сполучених Штатах

Звісно, подібна поведінка одразу ж наштовхнула на думку про те, що він знаходиться за межами Батьківщини, і, вочевидь хореограф не волів видавати свого вчинку. Однак, інформація нв його особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм про його місцезнаходження була відкритою. В інформації про акаунт місцеположення його власника було вказано — Сполучені Штати Америки.

А нещодавно хореограф дав ексклюзивне інтерв’ю Славі Дьоміну, в якому розповів, що забрався з України разом з родиною ще до 24 лютого. Щоправда, на той момент родина, як тиждень повернулася з подорожі.

Влад Яма визнав, що сховався у Сполучених Штатах

“Я знаходжуся в США разом зі своєю сім’єю. Ми від початку тут. Я виїхав одразу ж, дуже швидко. До того, як чоловікам ще не забороняли виїжджати. Були кілька днів в Європі, а потім відразу вилетіли сюди”, – сказав він.

Хореограф займається благодійними майстер-класами і навіть подумує про розширення своєї діяльності в інші Штати. Також зірка зізнався, що дуже боявся за своїх батьків, які залишилися в Запоріжжі. Хореограф говорив з ним перед їхньою евакуацією і пережив справжнє емоційне пекло. Коли хореограф збирається повертатися, він не розповів. Але дав зрозуміти, що як і всі дуже сумує за Україною та своїм домом.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.