40-річний Влад Яма та його дружина Ліліана стануть батьками вдруге: пара готується до поповнення

Знаменитий український хореограф Вдад Яма вийшов на зв'язок після 5 місяців мовчання та розповів, як він тікав з України до Сполучених Штатів Америки. Всі деталі в нашій статті.

Відомий український хореограф Влад Яма з початку повномасштабної війни в Україні припинив розповідати подробиці свого особистого життя. Шанувальники зірки одразу звернули на це увагу, адже він зрадив своїм звичкам, і у своєму мікроблозі обговорював лише події пов’язані з війною.

Фанати одразу запідозрили, що справа полягає в тому, що хореограф просто не знаходиться в Україні, і не бажає розкривати цієї інформації публічно. Власне, цю версію підтверджували дані про акаунт Влада, згідно яких власник сторінки знаходився в Штатах.

Влад Яма та його дружина Ліліана стануть батьками вдруге

Лілія Яма, Влад Яма та Леон
Влад Яма та його дружина Ліліана стануть батьками вдруге

Однак, нещодавно хореограф все ж таки вирішив публічно пояснити, що відбувається з ним та його родиною, і навідався на інтерв’ю до Слави Дьоміна. Яма зізнався, що втік з України 24 лютого, ще до того, як чоловікам заборонили виїзд. Але навіть якщо це не так, навряд хореограф зізнається у нелегальному перетині кордону.

Ба більше, зірка залишав своїх батьків у Запоріжжі, і потім неймовірно хвилювався за їхнє життя, так як батьки знаходилися поруч з бойовими діями. Але у житті знаменитості сталися і приємні зміни.

Влад Яма повідомив деталі розриву стосунків з дружиною Ліліаною
Влад Яма та його дружина Ліліана стануть батьками вдруге

Так, Влад розповів, що вони з дружиною Ліліаною обговорили можливість поповнення в родині та прийшли до висновку, що готові стати батьками ще раз.

“Ми говорили про це кілька разів. Остання розмова була десь кілька місяців тому. Не хочеться зарікатися, але, станом на нашу останню розмову, ми відчуваємо, що ми хотіли б ще дітей. Зараз хочемо”, – сказав Яма.

Їхній первісток Леон раніше дуже хотів сестричку, але зараз схиляється все ж таки до братика.

Схожі статті