Таємний син, недуга, розкішний маєток: про що Руслана Писанка так і не встигла поділитися з прихильниками?

Руслана Писанка пішла з життя у липні цього року. Вона завжди відзначалася скромністю та навіть примудрилася непомітно боротися з хворобою, аби не розчаровувати прихильників.

Руслана Писанка. Ця зірка стала по-справжньому легендою українського кіно і телебачення. Вона приховувала, яку серйозну боротьбу вела місяцями з невидимим ворогом, але її кончина непомітною не стала.

Весілля Руслани Писанки та Ігора Ісакова на проекті Зважені та Щасливі
Про що Руслана Писанка так і не встигла поділитися з прихильниками?

Як пішла з життя Руслана Писанка?

19 липня Україна здригнулася від страшної звістки: не стало улюблениці мільйонів. Колеги ведучої з “1+1” ледве змогли провести ранковий ефір без сліз. Навіть красномовний Руслан Сенічкін, який завжди вмів підібрати потрібні слова, і з тремтячим голосом повідомив сумну новину. А Людмила Барбір навіть не могла стримувати сліз.

Згодом чоловік Руслани напише на своїй сторінці у Фейсбуці про те, що дійсно його єдина кохана мужньо боролася з онкологією, але заслабле тіло перемогло найсильніший дух зірки.

Як жила Руслана Писанка і чому ніколи не розповідала про дітей?

Названий син Руслани Писанки. Скриншот взято з кадру передачі “ЖВЛ”.

За офіційною біографією знаменитості, вона не мала дітей. Проте, закохавшись в Ігоря, вона радо відкрила своє велике серце і для його сина від першого шлюбу. Пасинку вона стала і подругою, і порадницею, і вірним слухачем підліткових історій. Пара не раз згадувала, що саме Руслана навчила хлопця куховарити та стала йому наче родичка.

Що відомо про спадок Руслани Писанки?

Слід віддати належне, що зірка такого масштабу, як Писанка, завжди відзначалася неймовірною скромністю. Ведуча брала участь у багатьох проєктах, грала у театрі, але ніколи не хизувалася брендами, які може собі дозволити чи маєтками.

Разом з коханим, як належить справжній родині, вона побудувала заміський будинок. Дім абсолютно точно відбиває характер артистки: вишуканий, стриманий, без новомодних наворотів — справжня елегантна краса.

Світла пам’ять Руслані Писанці! Вона завжди буде у наших серцях.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.