Ефектно припав вустами до іншої: Володимир Дантес довів, що Надя Дорофєєва у минулому чи випробовує кохану?

Розлучення Володимира Дантеса і Наді Дорофєєвої стало однією з найгучніших подій українського шоу-бізнесу цього року. Та невже кожен зі знаменитостей таки знайшов своє нове щастя?

Володимир Дантес і Надя Дорофєєва здавалися зразковою парою українського шоу-бізнесу. Їхнє кохання починалося дуже зворушливо, адже молоді люди одразу зрозуміли, що ідеально підходять один одному. Фанатам пара демонструвала шанобливе ставлення у шлюбі, підтримку і турботу.

Колишня дружина обранця Наді Дорофєєвої вперше розповіла про його зраду
Володимир Дантес довів, що Надя Дорофєєва у минулому

Замилувало зіркове подружжя всіх, коли разом з друзями відправилося у закордонну подорож. Проте, згодом виявилося, що співачка не байдужа до товариша свого законного обранця. Нині артистка і не приховує, що має стосунки з Мішею Кацуріним, якого ще рік тому вважали лише другом родини.

Її екс-коханого Володимира Дантеса тривалий час підозрювали у зв’язках з колишньою дружиною популярного київського ресторатора Дашею, але прямих доказів у фанатів не було. Втім, нещодавно знаменитий чоловік показав дуже теплі та чарівні світлини з цією чорнобровою дівчиною. На знімку він ніжно цілує дівчину.

Володимир Дантес довів, що Надя Дорофєєва у минулому

Ці світлини показав співак у сторіз на своїй сторінці в Інстаграмі. Реакції Наді не було. Схоже, знамениті розлучені перестали спілкуватися.

Що відомо про Дашу Кацуріну?

Потенційна обраниця Володимира Дантеса також, як і її колишній, захоплюється ресторанним бізнесом. Її заклади направлені на те, щоб познайомити українців з азійською кухнею. Себе вона вважає дослідницею екзотичної їжі. Як і всі дівчата, Даша обожнює подорожувати. А ще їй вдалося віртуозно поєднати материнство та стрімку кар’єру, тож чарівну брюнетку сміливо можна називати self-made woman.

Коханець Дорофєєвої Кацурін зробив Дантеса двічі батьком
Володимир Дантес довів, що Надя Дорофєєва у минулому

Нагадаємо, що Дорофєєва і Дантес одружилися у 2015-му році. Весілля було елегантним та пишним.

Схожі статті