Після возз’єднання Ксенії Мішиної і переможця Холостячки Еллерта в Буковелі стало відомо про народження дитини

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина вперше розповіла про те, що у доньки її колишнього Олександра Еллерта народився братик. Всі деталі в статті.

Знаменита українська акторка Ксенія Мішина нещодавно завітала на інтерв’ю до Григорія Решетніка на програму “Як ти?”, в якій розповіла про те, що возз’єдналася з Олександром Еллертом після півроку розлуки. Пара орендувала будинок і жила разом. Однак про відновлення стосунків мова не зайшла. Воз’єднання тривало декілька днів.

Ксенія Мішина повідомила про народження дитини

Екс-холостячка Ксенія Мішина готує сина до появи сестрички
Ксенія Мішина повідомила про народження дитини

Так, зірка зізналася, що не дивлячись на допомогу та постійне перебування поруч її колишнього, вона не змогла його пробачити. Ксенія вважаю, що в неї занадто багато образ на нього, щоб мова могла зайти про остаточне возз’єднання.

Втім, сталося і дещо добре у житті зірок. Виявляється, колишня дружина Олександра народила дитину. Саме тому донька коміка Еля не була разом з акторкою та гумористом, адже знаходилася поруч з новонародженим.

“Еля залишилася з мамою. У неї народився братик. Вони теж виїхали. Саша віддав їм свою машину, а ми вирушили на моїй”

Як назвали хлопчика достовірно невідомо, але на даний момент дитині вже має бути декілька місяців.

Олександр Еллерт з донькою Елею
Ксенія Мішина повідомила про народження дитини. Олександр Еллерт разом з донькою Елею

Також зірка повідала, що Платон був дуже радий бачити Олександра, так як в них збереглися теплі стосунки і ба більше, гуморист взяв на себе відповідальність за безпеку сім’ї, що звісно заспокоювало дитину, яка виросла без батька.

Також у життя акторки повернувся батько її дитини. Однак Платону Ксенія досі не розповіла про те, що чоловік, якого він бачив, це його біологічний тато. На хлопчика також чекає великий сюрприз, адже в нього, як з’ясувалося, є брат та сестра. Платон матиме велику родину та спілкуватиметься з рідними людьми, у яких він має потребу. Принаймні Ксеня Мішина вважає, що її син має познайомитися з братом та сестрою.

spot_img

Схожі статті