Екс-дружина Арсена Мірзояна посвітила ідеальними ніжками на пляжі: у Тоні Матвієнко серйозна конкурентка?

Арсен Мірзоян вже не перший рік у шлюбі з Тонею Матвієнко, проте його колишня дружина Анна все ще не порвала з ним зв'язки. Жінка стала більш активною у мережі.

Шлюб Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко досі обговорюється прихильниками обох артистів. Річ  тім, що у знаменитостей дуже цікава історія кохання. Вони познайомилися завдяки участі на проєкті “Голос країни”. Зірки одразу зрозуміли, що створені один для одного. Згодом палкий роман переріс у серйозні відносини, і співак посватався до дочки Ніни Матвієнко.

Екс-дружина Арсена Мірзояна вразила спортивною фігурою
Екс-дружина Арсена Мірзояна посвітила ідеальними ніжками

Проте, за плечима у чоловіка з бархатистим баритоном були вже стосунки. Його першу обраницю звати Анна. Жінка була з артистом на початку його творчого шляху. Вона ж подарувала йому первістка, а згодом народила і другу дитину. Та згодом обидва вирішили, що продовжать свій життєвий шлях нарізно.

Втім, повністю мости спалювати не стали, адже мають спільних дітей. Виховують їх разом, і, хоча хлопці живуть зараз з мамою у Запоріжжі, з татком регулярно бачаться, їздять на відпочинок.

Антоніна у цій ситуації проявила себе, як мудра жінка: вона не стала виступати проти спілкування діток з Арсеном Мірзояном. Навпаки, всі, як велика родина їздять у походи та спільно проводять час.

Арсен Мірзоян з дітьми
Екс-дружина Арсена Мірзояна посвітила ідеальними ніжками

Анна Мірзоян не забуває і про себе. Вона активно почала вести свій блог в Інстаграмі. Судячи зі світлин, можна помітити, що жінка має багато хобі, любить свою роботу та розвиває творчу натуру. Зараз вона дозволила собі трохи відпочити, адже ситуація у Запоріжжі постійно напружена. Екс-дружина співака показала замріяні фото з відпочинку на морі, а ще похизувалася акуратним татуюванням на ніжках.

Екс-дружина Арсена Мірзояна посвітила ідеальними ніжками

Нагадаємо, що узаконити свої стосунки Арсен і Тоня змогли лише у 2017-му році. У 2016-му у пари народилася спільна дитина. Дівчинку назвали Ніною на честь легендарної бабусі. Цікаво, що малеча вже проявляє чималий талант у музиці. Чому весілля зіграли після народження донечки? Це секрет зіркової пари. Останні місяці їм приписували розлучення, але через лихі події в Україні, ця родина стала лише сильнішою та міцнішою.

Схожі статті