Лілія Ребрик вагітна? Зірка підкреслила округлий живіт широким поясом і вразила новиною: “Дитинка під серцем”

Знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик сколихнула мережу можливою вагітністю. Що відбувається у житті зірки, дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська телеведуча Лілія Ребрик багато років тому дала життя двом прекрасним дівчатам Діані та Поліні. Спадкоємці народилися від союзу зірки з хореографом Андрієм Диким. У шлюбі пара придбала не тільки елітну квартиру у центрі Києва, але й переїхала до заміського маєтку, де дітям набагато комфортніше та веселіше.

Лілія Ребрик підкреслила округлий живіт широким поясом і вразила новиною

Так як у зірок лише доньки, шанувальники багато років гадали, чи наважаться Андрій та Лілія на ще одну вагітність, яка може подарувати їм сина. Власне кажучи, фанати телеведучої досі сподіваються, що вона таки піде на цей крок.

А Ребрик тим часом інколи підігріває чутки про імовірну вагітність. Так, нещодавно вона оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram сімейне фото, на якому постала у літній сукні. Живіт вона підкреслила широким поясом, тому фанати одразу ж звернули увагу на те, що фігура артистки округлилася.

Лілія Ребрик підкреслила округлий живіт широким поясом і вразила новиною

Так як округлий животик Лілії не залишився без уваги, то й в коментарях одразу ж почали з’являтися питання про стан артистки. Втім, вона вирішила на це не відповідати.

Нагадуємо, що не так давно стало відомо про останнє мовлення телеканалу “Україна”, в якому Лілія Ребрик віддала частину свого життя. Зірка дуже засмутилася, адже встигла прив’язатися не тільки до компанії, але і до колег і колективу. Немає сумнівів, що така професіоналка, як Лілія Ребрик не залишиться без роботи. І тим не менш, їй дуже шкода своєї праці, яка залишиться далеко в минулому. Сум артистки розділили її друзі та рідні, які почали писати їй слова підтримки в коментарях.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.