Аліна Гросу втекла з України разом з Полянським? Співачка показала свого коханого вперше з початку війни

Знаменита українська співачка Аліна Гросу вперше спочатку повномасштабної війни показала свого коханого-росіянина Романа Полянського. Усі деталі в статті.

Минулого року знаменита українська співачка Аліна Гросу зізналася, що вступила у романтичні стосунки з актором з російської федерації Романом Полянським.

Як виглядає падчерка Аліни Гросу
Аліна Гросу показала свого коханого вперше з початку війни

На той момент чоловік був розлучений та виховував доньку від першого шлюбу. Взаємини знаменитостей швидко набрали обертів і вже через деякий час вони почали обговорювати з журналістами майбутнє весілля, придбання спільного будинку і навіть поповнення в родині.

Аліна Гросу показала свого коханого вперше з початку війни

Коли розпочалася повномасштабна війна на території України Роман Полянський повністю зник з інформаційного простору. Його особиста сторінка соціальній мережі Instagram закрита, а поруч зі співачкою він не світився. Тому шанувальники артистки вийшли, що Роман Полянський покинув її та повернувся до росії.

Наталка Денисенко відкрито звинувачувала Романа за його мовчання та відсутність позиції, а натомість Павло Зібров заявив, що актор підтримує Україну і готов підтвердити це у бійці.

І все ж таки нещодавно Аліна вирішила, що настала пора показати Романа. Хіба що продемонструвала вона тільки його стопи, які крутили педалі на катамарані. Відповідне відео було оприлюднено на особистій сторінці зірки в соціальній мережі Instagram.

Аліна Гросу показала свого коханого вперше з початку війни

Варто відзначити, що пейзажі, якими можна помилуватися на відео, неймовірні. Можна припустити, що зірки покинули Україну і зараз знаходяться на відпочинку, однак не можна виключати можливість того, що таке райське містечко вони знайшли на території України прямо під час війни.

Нагадуємо, що у роман з Полянським Аліна Гросу вступила незабаром після розлучення з Олександром Комковим.

Схожі статті