36-річна Злата Огнєвіч відповіла, що думає насправді про свій вік та статус незаміжньої: “Стара діва”

Всі жінки у всі часи переймалися своїм віком та вродою. Ще у древньому Єгипті цариці шукали способи омолодження. Злата Огнєвіч чесно розповіла, чи хотіла б сама помолодіти.

У народі кажуть, що жіноча врода в’яне швидко. Навіть у фольклорі, у казках та легендах, закладені мотиви того, що людина намагалася віднайти спосіб відмотати свої роки назад. Молодильні яблучка, дзеркала, що забирають на себе старечий вигляд, різні зілля — все це демонструє, що наші пращури мріяли знайти спосіб знову стати дужим, юним та сильним.

Нещодавно Злата Огнєвіч у сторіз почала переосмислювати значення віку прекрасної статі, адже, як виявилося, вона сама отримувала часто неоднозначні “компліменти” у бік своїх 36-ти років.

“Як ви ставитесь до виразів “Стара діва”, “Старородяща” у сучасному світі?, — написали прихильники співачці.

36-річна Злата Огнєвіч відповіла, що думає насправді про свій вік

Знаменитість пояснила, що вважає такі терміни застарілими, адже на думку артистки, вони з’явилися у минулому столітті. Разом із цим Злата говорить, що для жінки такі кпини будуть неважливими, якщо вона має силу і внутрішню опору.

36-річна Злата Огнєвіч відповіла, що думає насправді про свій вік

Також екс-холостячка говорить про те, що взагалі цькувати представницю прекрасної статі за її роки, колір шкіри, зовнішність — це просто дикість, це не допустимо у прогресивному суспільстві.

Чому Злата Огнєвіч не змогла вийти заміж?

Артистка завжди була у центрі чоловічої уваги, проте свого єдиного не змогла знайти навіть на проєкті “Холостячка-2”. Зі своїм обранцем вона розійшлася дуже швидко. Проте, зірка завжди наголошувала, що все ж таки серйозні стосунки у неї були і до телепередачі. Втім, всю себе Злата віддавала кар’єрі, сцені та музиці. Вона навіть представляла Україну на Євробаченні на 58-му пісенному конкурсі.

Злата Огнєвіч повертається додому
36-річна Злата Огнєвіч відповіла, що думає насправді про свій вік

Нині Огнєвіч активно займається своїми виступами, але не заради гонорарів. Знаменитість їздить з благодійними концертами, виходить з пісням до військових. Крім цього, встигає займатися саморозвитком, дотримується дієти.

Нагадаємо, що Злата — це не справжнє ім’я. Насправді її звати Інна Леонідівна Бордюг.

Схожі статті