Дан Балан таємно відгуляв розкішне весілля: наречена довела зіркового обранця до сліз своєю вродою

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан відгуляв розкішне весілля в Україні. На торжество чекав увесь вітчизняний бомонд, і воно було того варте.

Знаменитий молдавський виконавець Дан Балан усе своє життя зберігає репутацію затятого холостяка. У житті чоловіка було кохання. Неодноразово він розповідав про дівчину, яка стала його найбільшою любов’ю, а також, як вважає преса, приховує колишню дружину Еллу Крупеніну, яка народила йому первістка Алана.

Дан Балан таємно відгуляв розкішне весілля

Дану Балану не вдалося приховати розкішно зігране весілля
Дан Балан таємно відгуляв розкішне весілля

Судячи з усього, на звістку про весілля Дана Балана шанувальники можуть вже не чекати. Чоловік не бере на себе відповідальність за серйозні стосунки, не хоче зв’язувати себе обіцянками і взагалі віддає перевагу коротким історіям, які тривають стільки, скільки він перебуває у певній країні чи місті.

Його пасіям, здається, це лише на руку. Дівчатам вдається засвітитися у компанії суперзірки, але преса не ставиться до цих романів серйозно, тому особливо не цікавиться обраницями молдавського мачо.

Артист же веде настільки закритий образ життя, що не публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram не тільки кадри зі свого повсякдення, але й навіть не ділиться фотографіями з приватних заходів, на які він запрошується, у якості артиста за великі гонорари. До війни він встиг засвітитися на трьох таких святах: два весілля Іванни Онуфрійчук, а також неймовірного розмаху торжество спортсмена Олександра Зінченка та його нареченої Седан. Дан Балан був запрошений у якості виконавця, і бездоганно виконав свою програму.

Дан Балан таємно відгуляв розкішне весілля

Чи вдалося Дану відпочити та порозважатися з гостями достовірно невідомо. Цікаво, що на фанатських акаунтах такі кадри завжди відсутні, що каже про крайній ступінь професіоналізму виконавця.

Схожі статті