Мала те, чого не було у Аліни Гросу: як виглядає розлучниця, заради якої екс-чоловік співачки пішов з сім’ї

Одразу після розлучення Аліна Гросу розповіла своїм фанатам, чому її шлюб протримався лише 6 місяців і хто в цьому винен. Всі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Знаменита українська співачка Аліна Гросу декілька років тому повідомила про те, що їй короткотривалий шлюб з Олександром Комковим добігає кінця. Співачка не стала приховувати реальних причин їхнього розриву. Вона одразу розповіла журналістам, що саме чоловік став ініціатором розставання.

Аліна Гросу розповіла, чому Олександр Комков пішов від неї

Аліна Гросу помирилася з колишнім чоловіком Олександром Комковим
Аліна Гросу розповіла, чому Олександр Комков пішов від неї

Вочевидь бізнесмен розраховував перехитрити Аліну, але натомість зруйнував свої стосунки з нею. Так, зірка розповіла, що спочатку Комков запропонував їй перерву у стосунках, а тим часом пішов до іншої жінки, яка до того ж була двічі старшою за нього.

Коли ж в нього не склалося з новою пасією, Олександр вирішив повернутися до своєї дружини, але наштовхнувся на сувору відмову. Тоді ж, за словами Аліни, Комков заявив, що кожна його наступна жінка багатша за попередню, таким чином давши зрозуміти їй, що вона бідніша за ту, до якої він пішов. Єдине, чого не вистачило у Гросу, так це чисел на банківському рахунку.

Весілля Аліни Гросу та Олександра Комкова
Аліна Гросу розповіла, чому Олександр Комков пішов від неї

Варто відмітити, що співачка заявляла нібито весілля було оплачено повністю її батьками і сягало вартості сто тисяч доларів. Натомість оточення Олександра заявляє, що він досить не бідний чоловік, і навіть свого часу інвестував у кар’єру колишньої дружини, не отримавши при цьому дивідендів.

На превеликий жаль, обидва учасники скандалу не розповідають, що ж це за жінка, яка змогла вкрасти серце Олександра та розбити сім’ю. Тим не менш, на даний момент відомо, що Комков вже давно одружений і навіть має дитину.

Аліна Гросу сильно не квапилася і зустрічається з актором Романом Полянським, який на даний момент також є учасником скандалу через своє походження. Знаменитість — росіянин, який знаходиться в Україні і мовчить про війну. Багатьом шанувальникам це сильно не сподобалося.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.