Віталій Козловський опинився у лавах захисників та міцно притиснув до себе красуню у формі: “Можна закохатись”

Віталій Козловський — видний холостяк українського шоу-бізнесу. Нещодавно він показав фото зі сховища, де проводить час разом із захисниками. Невже і сам проміняв костюм на форму та встиг знайти кохану?

Віталій Козловський. Герой цього матеріалу зазнав чимало випробувань під час війни, адже його рідний район у столиці опинився під ударом російського агресора. Проте, співак не полишив Київ та Україну. Нині він активно виступає з благодійними концертами для військових.

Віталій Козловський і Кася
Віталій Козловський опинився у лавах захисників

Нещодавно показав артист сторіз на своїй сторінці в Інстаграмі, де він разом з військовими проводить час у бомбосховищі. Та знаменитий чоловік не втратив можливості і похизуватися тим, які красуні у формі його оточують.

Під час виступу перед нашими боронителями, Віталій запросив до себе двох вродливих захисниць, одну з яких міцно притиснув до себе та навіть поцілував. Імені вродливої жінки так і не назвав, але це вже не перший випадок, коли Козловський залицяється до військових.

Віталій Козловський опинився у лавах захисників

“Мені здається, що зараз такий час, коли можна закохатися добезтями або віднайти у давніх стосунках те, що могло здаватися вже звичкою”, — натхненно написав творчий популярний чоловік.

Що відомо про особисте життя Віталія Козловського?

Віталій нечасто розповідає про своїх обраниць. Проте, було відомо, що він планував одруження з журналісткою на ім’я Раміна. Вона була учасницею проєкту “Холостяк-5” та познайомилася з виконавцем під час зйомок його ж кліпу. Роман був дуже перспективним, але до весілля справа так і не дійшла.

Колишня Віталія Козловського Раміна Есхакзай залишилася сама
Віталій Козловський опинився у лавах захисників

Нагадаємо, що Віталій Козловський став набирати популярність завдяки своїй участі у проєкті “Шанс”. У 2003-му році перемогу там йому принесла композиція “Чорнобривці”. Згодом опікуватися творчістю та сценічним ростом артиста став відомий продюсер Ігор Кондратюк. Тим не менш, кінець спільної роботи приніс співакові безліч конфліктів за право на свої ж пісні. Зірковий чоловік не раз розповідав, що нині має купу чималих боргів перед своїм колишнім патроном.

Схожі статті