Коханий Ані Лорак зі скандалом покинув зрадницю України і таємно втік за кордон: “Без грошей йому не потрібна”

Відома російська співачка Ані Лорак вже декілька місяців не виходить на зв'язок. Однак нещодавно стало відомо, що її покинув коханець через брак грошей.

Після початку повномасштабної війни в Україні Ані Лорак втекла з російської федерації, боючись репресій. Як стало відомо згодом, вона прихопила разом з собою єдину доньку Софію, яку передала колишньому чоловіку. Дівчинка по сей день залишається з сім’єю батька.

Чернівчанка Ані Лорак більше не зможе заробляти як раніше
Ані Лорак покинув бойфренд

Втеча Ані Лорак з росії

Тим часом Кароліна тривалий час не виходила на зв’язок, видалила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram, а засвітившись на весіллі у Вірменії, вразила усіх зайвими кілограмами — співачка помітно погладшала.

Ані Лорак покинув її бойфренд

Деякі шанувальники вирішили, що артистка завагітніла, інші вважають, що Кароліна знаходиться у поганому психологічному стані. Остання версія стає все більш імовірною у зв’язку з інтерв’ю, яке дав продюсер Дзюник.

Коханий Ані Лорак зі скандалом покинув її

Так, нещодавно ексклюзивний коментар Дзюника стосовно особистого життя Ані Лорак вразив її фанатів. Виявляється, коханий співачки Єгор Гліб покинув її через брак коштів.

Той факт, що у співачки проблеми з фінансами, підтверджується інформацією від російської преси, яка активно розповсюджує новину про суд, на який чекає артистка. Також в Ані Лорак повністю відсутні будь-які концерти і немає жодних проєктів. Ясна річ, що життя за кордоном влітає в копієчку. На даний момент її екс-коханий знаходиться у Сполучених Штатах Америки.

“У тому, що він втік від Лорак у США, немає нічого дивного. Мабуть, у неї стало зовсім погано з грошима. Звідки їм взятися, коли до ладу немає ні концертів, ні телезйомок? А без грошей вона йому *** не здалася. Або вона думала, що потрібна йому як жінка?” – сказав Дзюник у коментарі росЗМІ повідомляє УНІАН.

Схожі статті