Андрій Данилко відгуляв гучне весілля і засвітив наречену, яка молодша за нього вдвічі: сяяв від щастя

Відомий український виконавець Андрій Данилко вразив мережу новиною про те, що він опинився на найрозкішнішому весіллі сезону. Усі деталі в нашій статті.

Популярний український виконавець Андрій Данилко ще у двотисячних став символом весільної музики. Жодне торжество не обходиться без репертуару артиста, і вже 20 років він залишається найбажанішою гостею на подібного роду святах.

Андрій Данилко почав відкрито показувати своє ставлення до росіян
Андрій Данилко відгуляв гучне весілля

Варто відмітити, що Вєрка Сердючка ніколи не ділиться кадрами з приватних виступів на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Тому про них можна дізнатися лише з публікацій, які створюють гості того чи іншого заходу.

Андрій Данилко відгуляв гучне весілля

Наприклад, 2019 року під вінець пішла знаменита вітчизняна співачка Асоль, з якою аудиторія знайома так само довго, як і з Вєркою Сердючкою. Дівчина запросила виступати на своє весілля Тіну Кароль та Андрія Данилко.

Важко навіть уявити, у яку суму їй обійшлася ця забаганка. Однак, гості були неймовірно задоволені, а кадри з торжества активно ширяться мережею вже декілька років.

Андрій Данилко відгуляв гучне весілля

Сміливо можна заявити, що весілля Асоль було найгучнішим та найрозкішнішим у сезоні. Молода наречена не просто з задоволенням слухала Андрія, а на додачу вийшла на сцену з нареченим, щоб станцювати перед публікою.

Варто відзначити, що сам виконавець так жодного разу і не відгуляв власного весілля. Артист не приховує, що мріє про сімейне життя та партнера, з яким він може зістаритися.

Однак, як заявляє Данилко, в нього так і не вийшло побудувати міцні стосунки. Артист вважає, що всьому провиною його натура. Мовляв, він не створений для шлюбу.

Тим не менш, колеги та друзі артиста розповідають, що він неймовірно товариський, доброзичливий, а працювати та дружити з ним — одне задоволення. Цілком імовірно, що Данилко просто витрачає усю енергію на роботу.

Схожі статті