Слава Камінська позує на уламках елітного життя: опинилася у найбільш непривабливому місці Європи (ФОТО)

Співачка Слава Камінська продовжує демонструвати глядачам незадоволення від європейського життя. Чому знаменитості доводиться сидіти у купі сміття та відмовлятися від звичних зручностей? Подробиці.  

Екс-солістка музичного гурту “НеАнгели” на початку війни разом з мамою і дітьми переїхала до Нідерландів. Співачка щоденно ділиться з прихильниками своїми враженнями від вимушеної еміграції та тим, як облаштоване європейське життя. Раніше Камінська вже виказувала своє незадоволення, що їй доводиться бути у нідерландському селищі, у маленькій квартирі, без нянь та інших звичних розкошів.

Слава Камінська позує на уламках елітного життя

Відмітимо, що виконавиця не гастролює з благодійними концертами, як її колеги, та не організовує збори коштів для допомоги рідній країні. Проте демонструє, як відпочиває на пляжах, розважається у парках атракціонів та їздить на футбол. Можливо, знаменитість вирішила відпочити від сценічного життя та присвятити себе вихованню дітей. Або просто відключити голову від того, що з нею трапилося на Батьківщині.

Нещодавно зірка у своєму інстаграмі виклала фото після фестивалю у Роттердамі, де вона позує, сидячи на узбіччі, у купі сміття.

“Навіщо мені сонце Монако?” – підписала фото Слава.

У коментарях прихильники були здивовані такою купую бруду на вулицях та відмітили, що чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять.

Нагадаємо, що Слава Камінська була у складі гурту “НеАнгели” з 2006 по 2021 рік. Рішення про розпад колективу був взаємний між солістками та продюсером. Після виходу з музичного колективу зірка розпочала сольну кар’єру.

Стосовно особистого життя, співачка була одружена з пластичним хірургом Едгаром Камінським, пара прожила разом чотири роки та розлучилися у 2019 році. Від колишнього чоловіка знаменитість має двох дітей, вихованням яких переважно займається самостійно. Сьогодні невідомо, чи знайшла зірка нового обранця, чи вирішила й надалі залишатися вільною жінкою.

Схожі статті