Переконані холостяки, які не збираються одружуватися: Віталій Козловський, Макс Барських, Єгор Гордєєв та інші

Деякі чоловіки не хочуть обтяжувати себе серйозними стосунками чи, тим паче офіційним шлюбом. Але така позиція робить їх ще більш ласим шматочком для жінок. Хто вони, вічні холостяки? Подробиці.

Як відомо, більшість дівчат з дитинства мріють про одруження, білу сукню та розкішне весілля. Чого не можна сказати про хлопців. Дехто, навіть у дорослому віці, віддає перевагу вільному, холостяцькому життю.

Віталій Козловський

Віталій Козловський показав переписку з жінкою з ЗСУ
Переконані холостяки, які не збираються одружуватися

37-річний Віталій жодного разу не був одружений. Та хоча співак ретельно приховує подробиці свого особистого життя, у ЗМІ просочилися чутки про стосунки знаменитості з Юлією Бакуменко, яка являється концертною директоркою Козловського. Вони часто викладають спільні фото, але офіційно свої відносини не підтверджували.

Макс Барських

Макс Барських лишив рф своїх пісень
Переконані холостяки, які не збираються одружуватися

Український співак своєю неймовірною вродою розбив не одне дівоче серце. Зірка повністю присвячує себе творчості та заводити сім’ю поки що не збирається. Але чим більше 32-річний холостяк ухиляється від запитань журналістів про його плани на одруження, тим більше це створює підґрунтя для пліток. Виконавцю приписували роман зі Світланою Лободою та Мішею Романовою, проте жоден з них Барських не визнав дійсністю.

Єгор Гордєєв

Єгор Гордєєв проміняв Нелю Шовкопляс на чорноволосу красуню
Переконані холостяки, які не збираються одружуватися

Обличчя ранкового шоу “Сніданок з 1+1”, Єгор Гордєєв, ніколи не перебував у шлюбі та не має дітей. Ведучий неодноразово зізнавався, що йому подобається холостяцьке життя і він навіть не уявляє, які якості хотів би бачити у своїй майбутній обраниці. Прихильники підозрювали, що зірка має “службовий роман” зі своєю колегою Нелею Шовкопляс, але самі ведучі це ніяк не коментують.

Андрій Данилко

Андрій Данилко показав красуню, яка підкорила його серце
Переконані холостяки, які не збираються одружуватися

Якщо хтось не знає співака Андрія Данилка, то кожен українець і не тільки знає його епатажне “alter ego” — Вірку Сердючку. 48-річний артист так і не пішов під шлюбний вінець. Виконавець часто віджартовується, що він “одружений на сцені”. Але в одному з інтерв’ю Данилко розчулено зізнався, що не має сім’ї не тому, що не хоче, а просто не виходить.

Олександр Пономарьов

Олександр Пономарьов показав головну жінку у своєму житті
Переконані холостяки, які не збираються одружуватися

Особисте життя Олександра Пономарьова насичене цікавими подробицями. 10 років співак прожив у цивільному шлюбі, так і не наважившись офіційно узаконити стосунки. У 2006 році артист все ж таки ризикнув одружитися, але шлюб розпався через 5 років. Від обох жінок знаменитість має дітей. Зараз 48-річний виконавець завидний холостяк та не розголошує подробиці, чи знайшов він нову обраницю.

Схожі статті