Оля Цибульська зробила ультрамодний боб-каре і відрізала чубчик: “Хотілось гострих відчуттів” (ФОТО)

Всі жінки полюбляють змінюватися, приміряти нові образи. Навіть у лиху годину нам хочеться бути красивими та подобатися своїм обранцям. Оля Цибульська, яка до війни сяяла на сцені, а зараз також хоче не здавати позицій.

Оля Цибульська завжди славилася незвичними образами та екстравагантними нарядами. Зірка, яка стала популярною завдяки “Фабриці зірок”, вміла вражати з молодих років. Нещодавно вона кардинально змінила зачіску та вразила прихильників. На своїй новій стрижці артистка не робила акценту, але засвітила її у сторіз. Співачка має ошатний боб-каре і чубчик.

Також зірка показала, що працює активно над своєю фігурою. Вона купила популярний масажер з шипами:

“Хотілось гострих відчуттів”, — написала Цибульська у сторіз.

Оля Цибульська зробила ультрамодний боб-каре і відрізала чубчик

Чи змогла евакуюватися з України Ольга Цибульська?

Співачка заміжня та має дитину. Синок Нестор лише розпочав навчання у школі, а вже змушений пізнати, що таке війна. Малюк разом з мамою поїхав у село. Батьківщину полишити знаменитість не схотіла. Її влаштовувало життя без великого міста. Там вона сама куховарила, поралася господарством. Нині ж потрохи починає повертатися до свого звичного життя, але ще про комерційні витупи не говорить.

Оля Цибульська зробила ультрамодний боб-каре і відрізала чубчик

Від кого Оля Цибульська народила сина?

Знаменитість, хоч і не показує вже кілька років свого чоловіка, але ретельно його приховує від прихильників. Річ у тім, що обранець вирішив не світитися на публіці. Тривалий час артистці приписували роман з Дзідзьо, але згодом стало відомо, що зірки лише друзі. Навіть екс-дружина Михайла Хоми завірила, що не підозрює Ольгу у шурах-мурах з колишнім. Саму ж співачку ця історія втомила.

Справжнього законного чоловіка Цибульської звати Сергій Грисюк. Відомості про нього потрапили у мережу випадково, адже, як держслужбовець, він показав свою декларацію. Також пильні користувачі помітили і записаного у документ сина Нестора.

Нагадаємо, що Оля Цибульська і Дзідзьо співпрацювали тісно у 2017-2020-х роках.

Схожі статті