Мосейчук відреагувала на поведінку “хворого” Винника, поки його колеги захищають Україну: “Це не гідно навіть”

Знаменита українська телеведуча Наталія Мосейчук відповіла на питання журналістки щодо поведінки Олега Винника. Чи розкритикувала зірка співака?

Знаменитий український виконавець Олег Винник після початку повномасштабної війни в Україні не показував себе шанувальникам і поводився вельми дивно. Поки його колеги давали благочинні концерти, від зірки не було чутно жодної новини. Хіба що артист декілька разів оприлюднив публікації в соціальній мережі Instagram.

Мосейчук відреагувала на поведінку хворого Винника

Мосейчук відреагувала на поведінку хворого Винника

Лише нещодавно адвокат артиста вийшла на зв’язок та повідомила, що він не знаходиться в Україні, а лікується в Німеччині. Мовляв, про хворобу кумира знали його шанувальники ще до того, як російська федерація влаштувала вторгнення на територію України. І дійсно, повідомлялося, що співак мав певні негаразди з горлом, але діагноз артиста ніхто не озвучував.

Нещодавно знаменита українська телеведуча Наталія Мосейчук дала ексклюзивне інтерв’ю Раміні Есхакзай, в якому розповіла про своє ставлення до зірок, які втекли з України та не роблять усього того, що на що пішли їхні колеги. Наприклад, журналістка заявила, що деякі артисти боронять Україну, а тим часом Олег знаходиться у безпеці за кордоном.

“Перемивати кістки? Для цього є професійні блогери, які не обмежені ні в чому, я обмежую себе, скажімо так… При всій повазі до колег, я не зовсім розумію, хто наділяв мене правом розбиратися, засуджувати. Якщо збирається пул людей, обтяжених владою чи знаннями, спеціальністю, їх вважають моральними авторитетами. Я цим людям довіряю такі питання обговорювати. Це, на мою думку, правильно. А якщо я сидітиму і вказуватиму своїй аудиторії: цей хороший, а цей поганий… Я не вважаю за потрібне це робити. Це негідно. Хто я така, щоб це робити?” – висловилася Мосейчук.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.