Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна вразила поведінкою з москви: українців у себе більше бачити не хоче

Дочка знаменитої української акторки Ольги Сумської Тоня Паперна потрапила у скандал, у зв'язку з її мовчанням щодо війни в Україні. Усі деталі в статті.

На початку повномасштабної війни на території України Ольга Сумська повідомила, що в її сім’ї сталося горе. Померла мама знаменитості Ганна Іванівна. Жінку поховали поспіхом під гуркіт сирен та свист ракет. Однак на похорон не приїхала онучка покійної акторки Тоня Паперна. Власне, як і не сказала жодного слова проти війни, яка принесла стільки горя її родині.

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна вразила поведінкою з москви

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна вразила поведінкою з москви

Спочатку Ольга В’ячеславівна намагалася захистити свою доньку від осуду публіки. Мовляв, вона дуже хвилюється за свою батьківщину та співвітчизників, але через загрозу для своєї сім’ї не може сказати жодного слова. Однак, переїжджати з країни, де Антоніна не може вступитися за свою батьківщину акторка також не планує.

Ба більше, поки зіркова мама захищала спадкоємицю, вона вийшла на червону доріжку в Москві, роблячи вигляд, наче нічого не відбувається. Що про неї подумать українці Тоню також не надто непокоїть. Якщо її співвітчизники матимуть бажання відвідати особисту сторінку зірки в соціальній мережі Instagram, то наштовхнутиься на неприємне відкриття — Паперна заблокувала доступ для резидентів України. Логічне пояснення цьому вчинку одне — дівчина хотіла запобігти масовій критиці вирішила і вдалася до простого, але дуже не етичного способу.

Дочка Ольги Сумської Тоня Паперна вразила поведінкою з москви

Але варто відмітити, що велика кількість зірок, які потрапили у таку саму ситуацію, не наважилися так чинити зі своїми співвітчизниками і просто позакривали коментарі або зробили зі своїх мікроблогів закриті сторінки.

Схожі статті